Adresa: Franjevačka 12
31000 Osijek
Telefon:
031 497 567 031 497 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
0-24
Djelatnosti: Privatni smještaj - apartman, soba, pansion, vila
Hotel, hostel, motel
Ključne riječi: smještaj, smještaj u povijesnoj jezgri, autohtoni smještaj, acomodacion, sobe - sobe povijesna jezgra
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Privatni smještaj Maksimilian je opuštajuće, romantično i vjerujemo inspirirajuće mjesto za boravak, smješten u klasičnoj austrougarskoj zgradi iz 18. stoljeća, u samom srcu stare barokne jezgre – osječkoj Tvrđi.

Tvrđa, turistički i kulturno najatraktivniji dio grada, spoj nekadašnje vojne utvrde i organiziranog građanskog života, očarat će Vas svojim šarmom a neposredna blizina Poglavarstva, Muzeja, Rektorata te tipičnih osječkih restorana i noćnih klubova čine nas idealnom početnom točkom kako za poslovne susrete tako i za razgledanje grada.

Maksimilian nije samo smještaj, nudimo jedinstveno, nenametljivo lokalno iskustvo bazirano na vašim individualnim potrebama, iskustvo miljama udaljeno od hotela s puno zvjezdica.

Srećom, naši gosti su naše zvijezde!

Za više posjetite naš web.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 497 567 031 497 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.