OCIJENI
Adresa: Kapucinska 27/I
31000 Osijek
Telefon:
098 737 125 098 737 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://majakurtovic.com/
Djelatnosti: Homeopatija
Društva, klubovi, zajednice, savezi
Ključne riječi: homeopatija - alternativa - prirodno zdravlje - Osijek - liječenje anksioznosti . liječenje stresa - detoks - liječenje alergije . liječenje prehlade - liječenje gripe
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Holističkom centru Homeopatico

Dobrodošli na stranicu Holističkog centra Homeopatico!

Ja sam Maja i želim vam pomoći dostići najvrijednije ciljeve koje ljudsko biće može postići.

S homeopatijom sam se upoznala kao mama koja je tražila učinkovito i neškodljivo rješenje za liječenje svoje djece, a vrlo brzo smo je u obitelji počeli koristiti za sve akutne i kronične tegobe. Želja da pomognem i drugim ljudima na putu prema zdravlju potakla me da upišem školu homeopatije. Iako sam već imala odličan posao, homeopatiju sam prepoznala kao životni poziv kojem nisam mogla odoljeti. Sve svoje aktivnosti sam usmjerila na proučavanje homeopatije, zdravlja, bolesti i ljudske svijesti, što je u potpunosti promijenilo moj život.

Članke o homeopatiji i iscjeljenju, osim na svom blogu, objavljujem i na portalima alternativainformacije.com i atma.hr.

Također, nudim i mogućnost online educiranja o osnovama homeopatije!

Više informacija o mom radu možete pronaći na web stranici i Facebook stranici!


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
098 737 125 098 737 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI