OCIJENI
Adresa: KOPRIVNIČKA 6
31000 OSIJEK
Mobitel:
095 5404 049 095 5404 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.facebook.com/arcillaart/
https://www.instagram.com/kutak_umjetnosti/
Djelatnosti: Foto studio, atelje, radionica
Ključne riječi: ručni rad, izrada šalica, zdjelica i suvenira od gline, oslikavanje boca, oslikavanje šalica, izrada magneta, izrada skulptura od keramike, izrada nakita
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Naš mali obrt s ponosom se posvećuje izradi predivnih ručno rađenih keramičkih proizvoda. Sa strašću i kreativnošću, stvaramo jedinstvene šalice, zdjelice i skulpture od keramike koje će oplemeniti svaki prostor. Također, bavimo se i bojanjem boca, transformirajući ih u elegantne i jedinstvene umjetničke predmete. Pored toga, nudimo i razne druge rukotvorine kao što su prekrasne naušnice, koje će dodati poseban dodir svakom izgledu. Naš cilj je unijeti ljepotu, originalnost i individualnost u svakodnevni život naših klijenata. Posjetite nas i otkrijte šarm ručno izrađenih predmeta koji će vas oduševiti svojom jedinstvenošću.

Posjetite našu FB i Instagram stranicu. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI