Adresa: Južna Obilaznica 38
31000, Osijek
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
031 326 899 031 326 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.profilgips-trgovina.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15h
Djelatnosti: Trgovina građevinskog materijala
Ključne riječi: magiccorner, rešetka za šahtu, poklopac za šahtu, šahte, dekorativni stiropor, pipe, špine, revizije za knauf, slavina jednoručna, slavina za mali bojler, mješalice, slavina za sudoper, slavina za umivaonik, slavina za tuš, slavina za kadu, vodokotlić, vodokotlić visoka montaža, slavine za hladnu vodu, WC daska, toaletna daska, slavina frizerska, V3, V4, OSB ploče 12mm,OSB ploče 15mm,OSB ploče 18mm, OSB ploče 22mm, Terran crijep, T komad, lakat, koljeno ,profilgips, profil, gips, stiropor, fasad
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice PROFILGIPSA!

Profilgips je obiteljski obrt osnovan 2013 godine.

Osnovna djelatnost nam je veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala kao što su suha gradnja, fasade, termoizolacije, hidroizolacije, PVC kanalizacijske cijevi, krovni prozori i drugo.

Osim građevinskog materijala u ponudi imamo i : ventilaore, ventilacijske cijevi, rešetke ventilacijske, slavine, crijeva za navodnjavanje kap po kap i drugo

Kompletan asortiman možete vidjeti na našim stranicama pod "Proizvodi" i "Katalog" ili nas posjetiti u našem prodajnom prostoru.

Budući da se nastojimo prilagoditi potrebama naših kupaca, sukladno tome, širimo i naš prodajni asortiman.

Za više informacija o našim  proizvodima i proizvođačima, posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 326 899 031 326 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.