OCIJENI
Adresa: Gospodarska zona Antunovac 23
31216 Antunovac
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
099 2515 688, 098 9505 820 099 2515 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Električar, Elektroinstalacije, Elektro servis
Ključne riječi: elektroinstalacije - jaka struja - slaba struja - gromobranske instalacije - grijači - ugradnja rasvjete - zamjena utičnica - električar - antenske instalacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice ELEOS-a!

Vršimo usluge sitnih popravaka i prepravaka na elektroinstalacijama, potpune rekonstrukcije instalacija te izrade novih instalacija slabe i jake struje, antenskih i gromobranskih instalacija, izrade i spajanje razvodnih uređaja te ugradnje grijača rina, oluka i podnih grijača.


Dosad smo izveli na desetke raznih instalacija od velikih objekata, zgrada kao i običnih te luksuznih kuća, tako da imamo puno iskustva u izradi svih tipova instalacija te nam se možete obratiti s povjerenjem!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 2515 688, 098 9505 820 099 2515 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI