OCIJENI
Adresa: SPREČANSKA 40
31000, OSIJEK
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
031 273 173 031 273 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://automehanicar-godra.hr/godra/

Radno vrijeme

:
RADNI DANI: 08:00 – 16:00,
SUBOTA: 08:00 – 14:00,
NEDJELJA: NE RADIMO
Djelatnosti: Auto elektrika, alarm, audio oprema - servis
Auto klima - servis
Ključne riječi: automehanika - autoelektrika - održavanje vozila - kompjuterska dijagnostika - servis ispušnih cijevi - priprema vozila za tehnički pregled - vulkanizerske usluge - eko test - motrio hrvatska
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu AUTO-SERVISA GODRA.

Godra obrt otvoren 2006 god od strane Dragutina Vešligaja kao jedinog zaposlenika koji je nakon 30 godišnjeg radnog iskustva autoelektričara u pivovari Osijek odlučio otvoriti vlastiti obrt.

Početkom 2008 god.obrtu pristupa kao partner i sin Domagoj Vešligaj koji nakon 10 godišnjeg radnog iskustva u ovlaštenom servisu Citroena i VW te zajedno kreću u obiteljski biznis.

Kreću ulaganja u izgradnju radionice i proširenje radnih kapaciteta da bi već 2010-e pustili u rad radionicu s 3 radna mjesta koja se prostire na cca 150 m2 i tada upošljava ukupno 4 djelatnika.

Danas imamo modernu radionicu koja je potpuno opremljena da pruži usluge automehanike, autoelektrike, popravak i održavanje klima uređaja, ugradnja vrhunskih plinskih uređaja marke Prins, vulkanizerske usluge, komplet priprema za tehnički pregled uključujući kontrolu kočnica na valjcima i eko test, osiguranje i registracija vozila i usluge vučne službe i pomoć na cesti 0-24.

Naš tim od 4 djelatnika pružit će vam vrhunsku uslugu po fer cijeni.

Kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila i posjetite web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI