Adresa: Drinska 87
31000, Osijek
Telefon:
031 204 123 031 204 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://autosound.hr/hr_HR/
http://www.facebook.com/Autosound-153603834811193/

Radno vrijeme

:
Pon.- pet.: 08:00 - 20:00, sub: 08:00 - 13:00
Djelatnosti: Audio, video i foto oprema
Auto elektrika, alarm, audio-oprema
Web shop, internet prodaja
Ključne riječi: auto multimedija - auto navigacija - auto radio - auto zvučnici - daljinsko zaključavanje - parking senzori - led rasvjeta - konektori - maske za autoradio - auto pojačala - dnevna svjetla - auto antene
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Trgovina AUTOSOUND je prva i jedina trgovina na području Slavonije i Baranje koja je specijalizirana i bavi se isključivo prodajom i ugradbom autoakustike. Postoji od 1995. godine.

Nudimo najveći izbor autoakustike. Sve uređaje možete vidjeti i čuti prije kupovine u demo pultu ili Vašem autu.

Kod nas možete pregledati stručne časopise: AutoHiFi, Car&HiFi (najpoznatiji europski stručni časopis za autoakustiku) te se redovno informirati o novitetima i rezultatima testiranja.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila i posjetite naš web shop i Facebook profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 204 123 031 204 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.