Adresa: Mlinska 8
31000 Osijek
Mobitel:
091 5280 552, 091 5141 571 091 5280 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/vucnasluzba.nikola?ref=br_rs

Radno vrijeme

:
0 - 24
Djelatnosti: Vučna služba
Hitne intervencije
Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Ključne riječi: vučna služba - pomoć na cesti - hitne intervencije - autolimarija - prijevoz vozila i radnih strojeva - prijevoz karamboliranih vozila - popravak autolimerije -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu VUČNE SLUŽBE NIKOLA.

Djelujemo na području Osijeka, a svoje usluge po potrebi pružamo na području cijele Hrvatske.

Primarna djelatnost nam je usluga vučne službe te uz to pružamo autolimarske usluge, po potrebi vršimo uslugu prijevoza vozila i radnih strojeva. Tim nam se sastoji od educiranih i osposobljenih djelatnika koji posjeduju dugogodišnje iskustvo.

Naš vozni park se satoji od 6 vrhunski opremljenih vozila za vuču te po potrebi i zahtjevima klijenta vozila prevozimo izvan države.

Kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona i zatražite uslugu prijevoza vozila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5280 552, 091 5141 571 091 5280 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.