OCIJENI
Adresa: Ivana Gundulića 28
31000, Osijek
Telefon:
031 205 266 031 205 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://werkmann.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvene usluge, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, revizija, izrada završnog računa, izrada poslovnog plana, knjigovodstvo za obrte, knjigovodstvo za poduzeća, knjigovodstvo za udruge
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Društvo za poslovne usluge Werkmann osnovano je 1992. godine kao knjigovodstveni servis za manja trgovačka društva.

Osim revizijskim poslovima tvrtka se bavi pružanjem knjigovodstveno- računovodstvenih usluga, izradom poslovnih planova i investicijskih elaborata te savjetovanjem iz područja poreza.

Društvo je član Hrvatske revizorske komore.

U ovom trenu društvo zapošljava osam djelatnika. Troje ima visoku školsku spremu, jedan višu, a četvero srednju školsku spremu.

Naobrazba naših djelatnika i naše višegodišnje iskustvo jamči vam kvalitetnu i profesionalnu usluguPročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 205 266 031 205 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI