OCIJENI
Adresa: Ulica Ljudevita Posavskog 47
31000 Osijek
Mobitel:
099 2515 657 099 2515 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.addo.hr/hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-16h
Djelatnosti: Geodezija, geotehnika
Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Sudski vještak
Ključne riječi: geodetski projekti, geodezija, uknjižba u katastar, geodetske usluge Iskolčenje objekta, geodetski situacijski nacrt stvarnog stanja, uređenje međe/obnova međe/iskolčenje međe, evidentiranje objekata u katastru i zemljišnoj knjizi, snimanje iz zraka dronom, parcelacija zemljišta, usklađenje katastra i zemljišne knjige, etažiranje, sudska vještačenja, izrada posebnih geodetskih podloga za prostorno planiranje i graditeljsko projektiranje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Društvo je registrirano za obavljanje stručnih geodetskih poslova (djelatnosti) iz područja inžinjerske geodezije, geodetsko-katastarskih poslova, etažiranja te izrade nalaza i mišljenja stalnog sudskog vještaka za geodeziju.

Iskustvo rada se očituje zadovoljstvom stranaka.
Tvrtka ADDO d.o.o. posjeduje suvremenu geodetsku i informatičku opremu, programska rješenja i licence za korištenje software-a kao i dron za snimanje iz zraka.

Tvrtka upošljava stručne djelatnike sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem iz svih područja djelatnosti. Preko 25 godina radnog iskustva na polju geodezije u svim segmentima predstavlja impozantni broj kao I iskustvo u rješavanju geodetskih problema.

Stručni tim tvrtke će Vam rado pomoći besplatnim savjetima u postupku katastarskih i zemljišnoknjižnih uknjižbi vlasništva, geodetskim djelatnostima u postupku ishođenja akata prostornog uređenja i svih drugih poslova iz područja geodezije.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI