OCIJENI
Adresa: Vijenac 107 brigade HV 3
31550 Valpovo
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
099 2515 657 099 2515 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.addo.hr/hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Geodezija, geotehnika
Projektiranje, nadzor i održavanje
Sudski vještak
Ključne riječi: geodetski projekti,geodezija,uređenje međe,parcelacija zemljišta,etažiranje,uknjižba u katastar,iskolčenje objekta,geodetske usluge
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Društvo je registrirano za obavljanje stručnih geodetskih poslova (djelatnosti) iz područja inžinjerske geodezije, geodetsko-katastarskih poslova, etažiranja te izrade nalaza i mišljenja stalnog sudskog vještaka za geodeziju.

Po osnivanju tvrtke smo mladi no prema iskustvu rada smo seniori.
Tvrtka ADDO j.d.o.o. posjeduje suvremenu geodetsku i informatičku opremu, programska rješenja i licence za korištenje software-a.Tvrtka upošljava stručne djelatnike sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem iz svih područja djelatnosti. Preko 20 godina radnog iskustva na polju geodezije u svim segmentima predstavlja impozantni broj kao I iskustvo u rješavanju geodetskih problema.Stručni tim tvrtke će Vam rado pomoći besplatnim savjetima u postupku katastarskih i zemljišnoknjižnih uknjižbi vlasništva, geodetskim djelatnostima u postupku ishođenja akata prostornog uređenja i svih drugih poslova iz područja geodezije.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 2515 657 099 2515 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI