Adresa: Svetog Leopolda Bogdana Mandića 239
31000, Osijek
Telefon:
031 653 053 031 653 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tip-bazeni.hr/index.html

Radno vrijeme

:
pon - pet; 8 - 16
Djelatnosti: Bazen
Hidroizolacija
Građevinarstvo - završni radovi
Ključne riječi: bazeni - protustrujno plivanje - valni tuš - mlaznice za masažu - svjetlo s više boja - solarni tuš - uređaj za dekondenzaciju - montažni bazeni - betonski bazeni - stiroporni blok - polipropilenski bazen - bazeni od ppp panela - održavanje bazenske vode - kupola za bazen - oprema za bazen - mozaik oko bazena - sauna s elektro peći - infra crvena sauna - finska sauna - eko dvokompozitni pod - agregat - grijač -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka TIP BAZENI d.o.o. specijalizirana je za izgradnju, montažu i rekonstrukciju, te održavanje bazena za plivanje, masažnih bazena i sauna.
U našem programu su i grijači zraka i agregati za struju renomiranih svjetskih proizvođača.

Da bi našim kupcima u ostvarivanju njihovih ciljeva, uštedjeli njihov novac i vrijeme, gradimo bazene po njihovom izboru:
po sistemu ključ u ruke:

  • planiramo idejna rješenja
  • planiramo i izvodimo građevinske radove
  • postavljamo rubni kamen
  • postavljamo foliju u bazen
  • održavamo bazen
po sistemu  vlastite organizacije građevinskih radova:
  • sve druge radove obavljamo mi

Djelatnici tvrtke posjeduju dugogodišnje znanje i iskustvo .

Suvlasnik tvrtke posjeduje certifikat za varenje bazenske folije i to  njemačke tvrtke FUTURE POOL , te niz  drugih uvjerenja o osposobljenosti za navedeni posao.,što jamči stručnost i sigurnost.

Zadovoljan kupac je naš jedini  cilj ,što ostvarujemo svojim znanjem, stručnošću i fleksibilnošću. Kupci diljem hrvatske zahvalili su nam  poklonivši nam povjerenje.

Povjerenje kupaca te specifičan pristup kupcu smatramo  svojom konkurentnom prednošću.

Povjerenje  i stručnost je prepoznala i mađarska tvrtka NIVO VAS , za proizvodnju bazenskih pokrova-kupola, te  s ponosom ističemo da smo postali njihovi zastupnici za Hrvatsku .


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 653 053 031 653 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.