Adresa: Dragutina Golika 32
10000 Zagreb
Telefon:
01 3690 976 01 3690 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20
sub: 8-15
Djelatnosti: Ljekarna
Ključne riječi: Ljekarna Ištok Vrebčević Voltino apoteka
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ljekarna  IŠTOK VREBČEVIĆ nalazi se u centru naselja Voltino.Ugovorna smo ustanova HZZO-a, tako da smo dobro opskrbljeni svim lijekovima s osnovne i dopunske liste lijekova. Kod nas možete dobiti  kvalitetan i stručan savjet vezan uz uzimanje lijekova na recept, te  veliki izbor bezreceptnih lijekova,homeopatskih proizvoda,dodataka prehrani,medicinskih proizvoda, vitamina i minerala,dermokozmetike,dječji program,ortopedska pomagala,kao i druge proizvode namijenjene poboljšanju i očuvanju tjelesnog i psihičkog zdravlja.Svi proizvodi su od renomiranih proizvođača. 

U nastojanju za unapređenjem kvalitete naše usluge,rado ćemo čuti vaša pitanja,prijedloge i kritike. Obratite nam se s povjerenjem.

Za više informacija obratite nam se direktno u Ljekarnu na adresi D. Golika 32 ili na tel. 01/ 3690 976
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3690 976 01 3690 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.