Adresa: Trg Dragutina Domjanića 8 (ispod Hrvatske poštanske banke)
10360 Sesvete
Telefon:
01 7788 991 01 7788 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.laboratorij-latebra.hr

Radno vrijeme

:
Uzimanje uzoraka: pon - pet: 07:00h - 18:00h sub: 08:00h - 12:00h
Djelatnosti: Medicinski laboratorij, genetska laboratorijska istraživanja, zubotehnički laboratorij
Ključne riječi: vađenje krvi sesvete,hormoni štitnjače sesvete,tumorski markeri sesvete,kućna posjeta sesvete,helicobacter pylori sesvete,crp iz prsta sesvete,brzi bris na streptokok sesvete,urinokultura sesvete, beta HCG sesvete, OGTT Sesvete, rota i adeno virus Latebra Sesvete,Kompletna krvna slika (KKS) Latebra Sesvete,masnoće u krvi Latebra Sesvete, pregled urina (mokraće) Latebra Sesvete,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

MEDICINSKO BIOKEMIJSKI LABORATORIJ LATEBRA

Poštovani,
Laboratorij LATEBRA nalazi se u Sesvetama, Trg Dragutina Domajnića 8. U našem prostoru dočekat će Vas ljubazno i stručno osoblje koje Vam jamči diskreciju i brzinu. Prostor laboratorija je lijepo uređen i osjećat ćete se ugodno tokom boravka u njemu.
Laboratorij je opremljen najsuvremenijim aparatima, većina nalaza je gotova isti dan, te ih na Vaš zahtjev šaljemo i email-om, faxom ili poštom.
Svoj dolazak u laboratorij ne morate najaviti unaprijed. Kvaliteta laboratorija redovito se prati unutarnjim i vanjskim kontrolama kvalitete.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 7788 991 01 7788 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.