OCIJENI
Adresa: Grižanska 6
10000, Zagreb
Telefon:
01 2911 366 01 2911 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.omc.hr/
https://www.facebook.com/ortoimedicentar/

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 08.00-17.00
Sub: 08.00-13.00
Djelatnosti: Medicinska pomagala, invalidska pomagala
Ključne riječi: medicinski proizvodi, perike, vlasulje, ekstenzije, anatomska obuća, medicinska odjeća, radna odjeća, grudnjaci, proteze, medicinski uređaji
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Od osnivanja 2003. godine poduzeće ORTO i MEDI CENTAR d.o.o. , zahvaljujući svojim stručnim i motiviranim djelatnicima te individualnom pristupu svakom korisniku, profiliralo se kao respektabilno poduzeće za prodaju ortopedskih pomagala i medicinskih proizvoda.

Tijekom 18 godina rada, poduzeće Orto i Medi centar d.o.o. pokazalo se iznimno uspješnim u prodaji, pri čemu naglasak leži na ortopedskim pomagalima i medicinskim proizvodima.

Specijalizirana prodavaonica smještena je u Grižanskoj ulici 6, u Zagrebu, gdje u širokom prodajnom programu možete pronaći najkvalitetnije zdravstvene proizvode, te se savjetovati sa našim stručnim osobljem.

Više informacija potražite na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI