Prava kosa europskog podrijetla

Sigurno ste se nekada zapitali kako bi Vam stajala kratka crna frizura, bujna kosa puna kovrča ili plava kosa prošarana pramenovima, a vi imate naizgled običnu smeđu, ravnu kosu?   

Kosa i frizura čine pola našeg izleda, a često želimo upravo ono što nemamo kako bismo barem na jedan dan bili drukčiji.

U ostvarivanju takvih želja tu je za Vas trgovina Quince za izradu perika čija je zadaća pomoći Vam pronaći Vaš novi izgled.

Zašto si ne bi priušitli novi izgled i pritom se osjećali zadovoljno i posebno? Trgovina Quince će Vas svojom bogatom ponudom perika, produžetaka i umetaka za kosu uvjeriti u samo nekoliko trenutaka na taj izazov. Osim raznolike ponude svih dužina, boja i materijala, ono što je potrebno istaknuti su perike od prave kose europskog podrijetla.Perike od Europske kose predstavljaju nove standarde u ponudi perika od prave kose. Istovremeno imaju ekskluzivan, sjajan, ali i vrlo prirodan izgled. Kosa je netretirana (osim najsvjetlije plave nijanse koju nije moguće postići bez tretiranja), a boje su suptilno nijansiranje što dodatno daje na prirodnosti. S obzirom na to su vlasi prirodne i visokokvalitetne, perike od prave kose dozvoljavaju laku prilagodbu uz boju i stil. Perika se može održavati kao prirodna kosa što znači da se može bojati, individualno oblikovati uređajima za uljepšavanje kao što su pegla, figaro za kovrčanje kose ili sušilo za kosu.


Duljine prirodnih tipova perika možete pronaći u Quince trgovinama od 7,5 cm do 35cm. Dostupne su u devet boja i velikim količinama u najkraćem mogućem roku, stoga ne tratite vrijeme već potražite Veneziu, Romu, Zitu ili Giselle baš za Vas.

Usudite se osjećati drugačije i posebno te nas posjetite na Novoj Vesi i pronađite Vaš novi izgled!