25 godina tradicije

Objavljeno: 27.6.2018. 15:51

Matrica pro d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1991. godine, a njene djelatnosti su trgovina, zastupanje i usluge. Vlasulje, umetci i produžeci za kosu čine asortiman trgovine koja je osnovna djelatnost tvrtke. Na ovim web stranicama možete pronaći vlasulje, umetke i produžetke za kosu iz kolekcija poznatih kreatora. Želimo Vam ugodnu šetnju našim svijetom vlasulja, umetaka i produžetaka i uspješnu kupovinu!

Tko smo mi?

Ako ste bar jednom u životu tražili periku odnosno vlasulju zasigurno ste čuli za nas. Dugogodišnjom tradicijom u prodaji vlasulja izdvojili smo se kao vodeći brend za prodaju vlasulja  Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj. 25 godina rada i neprestanog ulaganja u sretne i zadovoljne klijente pokazali su se kao dobitna kombinacija za uspjeh u poslovanju.

Sigurno ste se barem jednom u životu zapitali kako bi izgledali s drugom bojom kose. Danas, zahvaljujući Quincu to možete brzo i saznati. Dođite i isprobajte razne vlasulje kod nas jer kosa i frizura čine zaista važan dio izgleda.  U ostvarivanju takvih želja tu je za Vas trgovina Quince za izradu perika čija je zadaća pomoći Vam pronaći Vaš novi izgled.Zašto si ne bi priuštili novi izgled i pritom se osjećali zadovoljno i posebno? Trgovina Quince će Vas svojom bogatom ponudom vlasulja, produžetaka i umetaka za kosu uvjeriti u samo nekoliko trenutaka na taj izazov. Osim raznolike ponude svih dužina, boja i materijala, ono što je potrebno istaknuti su perike od prave kose europskog podrijetla.

25 godina, a tek smo na pola puta. Plava, crna, smeđa, ravna ili kovrčava vlasulja? Sve to imamo u ponudi, a odabir prepuštamo Vama. Ono što je ključno i na čemu i gradimo dugogodišnji brend je izrada vlasulja od prave kose s ručnom izradom na tankoj gazi, na koju se pojedinačno vežu vlasi, lagana  i prozračna posebno za medicinske potrebe.Za sve savjete i pitanja obratite nam se u trgovini vlasuljama QUINCE radnim danom od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 13, ili na telefon 01-466-83-38 QUINCE u Zagrebu, Nova Ves 7 (dvorište), koja se nalazi odmah uz CENTAR KAPTOL. Naša trgovina nudi Vam širok asortiman vrhunskih vlasulja, umetaka i produžetaka izrađenih od prave kose ili od izuzetno kvalitetnih umjetnih vlakana.