OCIJENI

5 razloga zašto odabrati Villa Brezovicu za skrb vaših bližnjih

Objavljeno: 14.2.2024. 14:27

Skrb starijih i nemoćnih članova obitelji jedan je od najvažnijih aspekata života. Villa Brezovica, smještena na jugozapadnom dijelu Zagreba i nudi sveobuhvatnu skrb koja čini život starijih osoba kvalitetnijim i sretnijim. Evo pet ključnih razloga zašto je Villa Brezovica izvanredan izbor za brigu o vašim bližnjima:

1. Multidisciplinarni tim stručnjaka

Villa Brezovica okuplja tim stručnjaka različitih disciplina, uključujući liječnike profesore rehabilitacije, socijalne radnike, fizioterapeute, medicinske tehničare, sestre i njegovatelje. Ovaj tim pruža holistički pristup zdravlju i dobrobiti korisnika, osiguravajući da svaki aspekt njihovih potreba bude pažljivo razmotren i zadovoljen.

2. Višenamjenska ustanova s pristupom svima

Villa Brezovica je koncipirana kao otvorena i pristupačna ustanova. Njezina struktura, koja se proteže na 4200 kvadratnih metara, prilagođena je osobama s posebnim potrebama, što omogućava udobnost i slobodu kretanja. Ustanova je opremljena liftovima i prilazima koji olakšavaju svakodnevne aktivnosti korisnicima.

3. Kvalitetna skrb i aktivnosti

Ustanova pruža širok spektar usluga, uključujući bolničke usluge, skrb za starije, bolesne i nemoćne osobe, palijativnu skrb te postoperativni oporavak. Villa Brezovica također nudi prostore za odmor, rekreaciju, liječenje i terapiju. Aktivnosti poput seminara, rekreacije i terapija doprinose fizičkom i psihičkom blagostanju korisnika.

4. Sklad s prirodom

Okružena zelenilom, Villa Brezovica nudi zelenu oazu koja potiče opuštanje i revitalizaciju. Zeleni vrt i opuštajuće okruženje pružaju idealan prostor za šetnje, rekreaciju na svježem zraku i trenutke mira.

5. Visoki standardi i briga o detaljima

Villa Brezovica pridržava se najviših europskih standarda, osiguravajući sigurnost, kvalitetu hrane i visoku razinu higijene. Kroz provedbu HACCP sustava u kuhinji, svakodnevno pripremljena domaća i svježa hrana zadovoljava prehrambene potrebe korisnika. Također, aktivnosti poput ekološkog uzgoja povrća dodaju dodatni element svježine i zdravlja.

Villa Brezovica je izbor koji garantira pravilnu skrb i pažnju za vaše bližnje. Naša sveobuhvatna i stručna skrb, udobnost i pristupačnost te usklađenost s prirodom stvaraju optimalno okruženje za očuvanje kvalitete života starijih i nemoćnih osoba. Odabirom Villa Brezovice, omogućit ćete svojim bližnjima ispunjenje godina koje dolaze kvalitetom, prijateljstvom i zadovoljstvom. Za više informacija o nama posjetite našu web stranicu. 


OCIJENI