OCIJENI
Adresa: Nikole Šubića Zrinskog 7
23000 Zadar
Telefon:
023 301 777 023 301 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.inkocentar.hr

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak – Petak 08:00-20:00 h
Subota: 08:00-13:00 h
Djelatnosti: Medicinska pomagala, invalidska pomagala
Oprema za kozmetičke, frizerske, wellness, manikerske, pedikerske i fitness centre
Ključne riječi: quince umetci, vlasulje, produžeci, perike, pletenice, ekstenzije, invalidska kolica, štake, hodalice, ortopedska obuća, čarape za vene,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Inko Centar, osnovan 2003. godine, otvara svoja vrata u prelijepom gradu Zadru, metropoli Mediterana, kako bi popunio prazninu u ponudi medicinskih proizvoda, koju i dan danas imamo. Zahvaljujući našim vrijednim i nadasve lojalnim zaposlenicima: Ivani, Luciji, Ani, Sandri, Katarini, Nevenu, Tinu… koji su sa nama od samih početaka, uspjeli smo izgraditi respektabilnu tvrtku.
Standardi koje smo postavili u radu i ponudi do danas su ostali na visokom nivou i za mnoge nedostižni. U specijaliziranim trgovinama u Zadru i Splitu, možete pronaći preko 6000 artikala iz područja medicine, ortopedije, parafarmaceutike, anatomske obuće, medicinske tehnike i opreme, potrošnih materijala za ordinacije i salone, kozmetike, nadopuni prehrani…
Ugovorni smo isporučitelji medicinskih proizvoda i ortopedskih pomagala HZZO-a, koje u dogovoru sa korisnicima dostavljamo.
Zahvaljujemo i našim vjernim kupcima i korisnicima koji su nam ukazali povjerenje i koji su na svoj način doprinijeli razvoju naše tvrtke. Zahvaljujemo i našim vjernim partnerima koji su nam davali i daju nam podršku u našem radu irazvoju.

Više informacija potražite na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI