OCIJENI
Adresa: Franje Fanceva 14
23000, Zadar
Mobitel:
098 465 333, 098 449 555 098 465 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.hera-zadar.hr
https://www.facebook.com/DomHeraZadar

Radno vrijeme

:
Medicinska skrb 0 - 24h
Djelatnosti: Dom za starije i nemoćne, starački dom
Ključne riječi: dom za starije - dom za nemoćne - individualna skrb - medicinska njega 0-24h - kompletna tjelesna i zdravstvena njega - individualna skrb za starije osobe - individualna skrb za nemoćne osobe - starački dom
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dom Hera je...

...mjesto gdje ljubav caruje, uspomene se cijene, prijatelji su uvijek dobrodošli, a smijeh nikad ne prestaje.

Dom za starije i nemoćne osobe Hera, smješten je na mirnoj lokaciji u Zadru, a namjenjen je pokretnim i samostalnim, kao i nepokretnim osobama. U samom objektu nalaze se jednokrevetne i dvokrevetne sobe koje su opremljene TV-om, priključkom za internet, klima uređajem, uređajem za SOS pozive. Sve prostorije prilagođene su za potrebe teško pokretnih i nepokretnih osoba, opremljene specijalnim medicinskim krevetima uz 24 satni nadzor stručnog medicinskog osoblja.


Smještaj, prehrana, zdravstvena njega

Dom nudi uslugu smještaja, primjerenu prehranu, zdravstvenu njegu, te pomoć pri osobnoj higijeni I obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Našim korisnicima osim smještaja i prehrane, pružamo i 24 satnu medicinsku skrb, intenzivnu njegu, Uz nadzor liječnika opće medicine jednom tjedno i po potrebi. Stručno osoblje danonoćno prenosi svoju toplinu, ljubav i humanost našim korisnicima, kako bi im uljepšali dane i pružili atmosferu vlastitog doma, jer njihov osmijeh na licu, nama je najljepši dar.


Naša lokacija

Dom Hera nalazi se na Novom Bokanjcu, dobro cestovno povezan s ostalim dijelovima Zadra kao i sa prigradskim naseljima budući da se nalazi u blizini zadarske obilaznice. Povezan je stalnim autobusnim linijama.


Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI