OCIJENI

Očna poliklinika Split Medić, Jukić - o nama

Objavljeno: 12.7.2019. 14:12Očna poliklinika Medić, Jukić nalazi se u centru grada Splita i prostire se na više od 500 m².

Nudimo kompletnu oftalmološku uslugu – oftalmološke preglede, kompletne dijagnostičke usluge, lasersko skidanje dioptrije, operaciju mrene, operaciju vitrektomije , kao i plastične i estetske operacije.

Pri obavljanju navedenog koristimo isključivo najsuvremeniju opremu i dijagnostiku bez kojih ne bismo mogli ostvariti toliku preciznost i kvalitetu u radu.

Dnevna bolnica

Nudimo i uslugu liječenja u obliku dnevne bolnice, kako biste mogli u samo nekoliko sati obaviti sve što je potrebno za postavljanje dijagnoze, obavljanja zahvata ili pak poslijeoperacijskog oporavka.

Dijagnostika

JEDINI U REGIJI imamo uređaj za izračunavanje intraokularne leće koja se ugrađuje u oko prilikom operacije očne mrene i ispravljanja dioptrije ugradnjom leće.više informacija…


Operacijska dvorana

Ponosni smo i na operacijsku dvoranu s LAMINAR-FLOW sustavom uz pomoću kojeg u dvoranu dolazi sterilni i klimatizirani zrak koji povećava sigurnost operativnog zahvata i smanjuje mogućnost poslijeoperacijskih komplikacija.više informacija…Prvi smo u regiji po broju obavljenih zahvata i uz zadovoljne pacijente upravo to je ono što nas motivira na još bolji rad, kvalitetu i stručnost

Posjetite nas i rado ćemo Vam pomoći!
Za više informacija posjetite našu internet stranicu i naš Facebook profil:

   

OCIJENI