OCIJENI

Različiti tipovi slušnih aparata i njihova primjena

Objavljeno: 11.1.2024. 15:44

U današnjem svijetu tehnologije slušna pomagala postaju sve naprednija i pružaju raznolike mogućnosti korisnicima koji imaju poteškoće sa sluhom. Tri vodeća proizvođača slušnih aparata, Phonak, Widex i Unitron, nude širok spektar modela i funkcija kako bi se prilagodili potrebama različitih korisnika.

Phonak: inovativnost u službi kvalitete sluha

Phonak, kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača slušnih sustava, ističe se svojom inovativnom tehnologijom i širokim izborom modela koji ciljaju na poboljšanje kvalitete života korisnika. Njihova serija Audéo Lumity nudi vrhunsku kvalitetu zvuka i tehnološke inovacije poput SmartSpeech tehnologije, koja olakšava razumijevanje govora i fokusira se na ono što je korisnicima važno čuti.

Dodatno, Phonakov ActiveVent Receiver pruža udobnost i izvanredne mogućnosti slušanja, dok Roger tehnologija poboljšava razumijevanje govora u bučnim okruženjima. Povezivost s različitim uređajima kao što su pametni telefoni, televizori i dodatna oprema olakšava svakodnevnu komunikaciju korisnicima Phonakovih slušnih aparata.

Widex: revolucionarna čistoća zvuka s Widex Moment

Widex se ističe revolucionarnim pristupom slušnim aparatima, posebno s modelom WIDEX MOMENT. Ovaj model nudi najčišći i najprirodniji zvuk zahvaljujući tehnologiji koja omogućuje čuti svaki trenutak onako kako ste navikli. Njihov PureSound program i personalizacija zvuka prema preferencijama korisnika čine ih popularnim izborom.

Slušni aparati tvrtke Widex također omogućuju Bluetooth povezivost s raznim uređajima kao što su pametni telefoni i televizori, pružajući korisnicima mogućnost izravnog slušanja zvuka s različitih digitalnih izvora.

Unitron: fleksibilnost i prilagodljivost u službi korisnika

Unitron se ističe svojom fleksibilnošću i prilagodljivošću slušnih aparata. Blu platforma, kao primjer tehnologije koja omogućuje nadogradnju aparata prema potrebama korisnika, donosi rješenja početne razine temeljena na naprednoj Blu tehnologiji. Ovo omogućuje korisnicima da prate svoje potrebe i mijenjaju tehnološke razine po potrebi, a sve bez zamjene uređaja.

Unitronovi slušni aparati također omogućuju izravnu Bluetooth vezu s raznim digitalnim uređajima i pružaju visoku prilagodljivost i personalizaciju zvuka.

Phonak, Widex i Unitron nude širok spektar slušnih aparata s različitim funkcijama i tehnološkim inovacijama. Odabir najboljeg slušnog aparata ovisi o individualnim potrebama korisnika, pa se savjetuje konzultacija s audiologom kako bi se pronašlo rješenje koje najbolje odgovara osobnim potrebama i stilu života. Uz brzi napredak tehnologije, slušna pomagala postaju sve više prilagođena potrebama korisnika, nudeći raznolike mogućnosti za poboljšanje kvalitete sluha i života.

Ortopedija 2000 d.o.o. pruža sveobuhvatnu podršku kroz najkvalitetnija medicinska i ortopedska pomagala, od slušnih aparata uglednih proizvođača poput Phonaka, Widexa i Unitrona do široke palete ortopedskih i sanitarnih proizvoda. Naša ponuda obuhvaća slušne aparate, pomagala kod laringektomije, medicinske krevete, antidekubitalni program (jastuci, madraci), pomagala za nepokretne i teže pokretljive osobe (invalidska kolica, hodalice, štake, štapovi), sanitarna pomagala (toaletna povišenja i stolice), CPAP uređaje za potpomognuto disanje, pelene i anatomske uloške za inkontinentne osobe, čarape za vene, razne ortoze i sportski steznici, izradu ortopedskih uložaka po mjeri i pomagala kod fizikalne rehabilitacije. Sva pomagala iz naše ponude koja su na listi HZZO-a mogu se dobiti uz potvrdu. Kontaktirajte nas kako bismo pronašli najbolja rješenja za vaše potrebe i osigurali vrijednost i kvalitetu života. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili nas posjetite na našoj adresi Gundulićeva 6 u Splitu.


OCIJENI