OCIJENI
popust 30%

Najbolja i najpovoljnija kupnja u online ljekarni

Akcija je završila

2 pregleda/dan | Objavljeno: 11.03.2019. 00:00

Najbolja i najpovoljnija kupnja u listopadu u našim ljekarnama. Akcije i popusti od 10 do 30%, promotivna pakiranja 1+1, gratis proizvodi. Ponuda se odnosi na dječju hranu, medicinske proizvode, dermokozmetiku i dodatke prehrani. Pogledajte ponudu u našoj On line ljekarni, kupite jednostavno, brzo, povoljno i u udobnosti svoga doma. Dostava je besplatna za sve narudžbe vrijednosti iznad 300 kuna, za područje cijele Hrvatske.

http://ljekarne-prima-farmacia.hr/dogadanja/akcije-popusti-lipanjj-online-ljekarna-prima-farmacia-naj-povoljnija-kupovina-73/

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 674 358, 021 618 603 021 674 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI