OCIJENI

O nama

Objavljeno: 3.11.2022. 10:12

Dobro došli u našu internet ljekarnu, mjesto za Vaše zdravlje i ljepotu!

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Farmacia je privatna ljekarnička ustanova, mlada ustanova u vlasništvu magistre farmacije Jele Ribičić, koja je svoje dugogodišnje iskustvo rada u farmaceutskoj struci pretočila u osnivanje i rad ove ustanove.

Ustanova ima dvije ljekarne, jednu u Vrgorcu, a drugu u Brelima.

Osnovna djelatnost ustanove je sigurna, stalna i pravovremena opskrba lijekovima pučanstva, zdravstvenih i drugih ustanova i organizacija.

Pored izdavanja lijekova na recept uz stručno savjetovanje pri primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, omogućavamo izdavanje i bezreceptnih lijekova, uvoznih lijekova, ortopedskih i medicinskih pomagala te izradu magistralnih i galenskih pripravaka.U našoj ponudi nalaze se vitaminsko-mineralni pripravci, biljni pripravci, kozmetika i dermokozmetika, proizvodi za njegu kose i vlasišta, proizvodi za sve vrste leća, proizvodi za oralnu higijenu, proizvodi za higijenu i njegu nogu, dječji program, ortopedska i medicinska pomagala....

Djelatnici Ljekarne Prima Farmacia osiguravaju da pacijenti i klijenti dobiju vrhunsku, stručnu, najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu te se trude obogatiti ponudu s dodatnim aktivnostima prema pacijentima u svrhu očuvanja zdravlja kao što su: mjerenje šećera u krvi, mjerenje vitamina i minerala, mjerenje krvnog tlaka, razne promocije, edukacije i savjetovanja.

Kroz svoj rad Ljekarna Prima Farmacia izgradila je čvrste veze sa svojim pacijentima, koji su joj uzvratili svojim povjerenjem.
Kako bi im zahvalila na tome, te kako bi ojačala kvalitetu odnosa ljekarnik i pacijent, ljekarna je korisnicima svojih usluga ponudila program vjernosti.

Prateći tehnološki napredak i u skladu sa zakonskim propisima pokrenuli smo internet ljekarnu, čime želimo ljekarničku skrb učiniti još dostupnijom našim pacijentima, a kroz kontinuirano odobravanje različitih akcija i popusta omogućiti dodatnu korist i zadovoljstvo našim kupcima.

Cilj nam je u pozitivnom radnom okruženju koristeći nove mogućnosti i tehnološki napredak, u okviru zakonskih normi postizati najbolje rezultate na dobrobit pacijenata, korisnika naših usluga, zaposlenika i društvenog okruženja u kojem živimo. Želimo da izvrsnost u poslovanju bude naš standard.

Osnivanjem internet ljekarne smo Vam željeli omogućiti da lako pronađete preparate koji će Vam pomoći u očuvanju zdravlja i ljepote, samoliječenju te njezi kože i kose.

Naši djelatnici Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kod izbora preparata.

Možete nas kontaktirati mailom na info@ljekarne-prima-farmacia.hr  ili telefonom 021/674-358 svakim radnim danom od 08:00-20:00 ili subotom od 08:00-15:00.

Ako na našim stranicama ne možete pronaći određeni preparat, kontaktirajte nas i pokušat ćemo ga nabaviti.
Da bismo zadovoljili želje i potrebe naših pacijenata surađujemo sa svim farmaceutskim veletrgovinama kao i mnogim manjim dobavljačima što nam omogućava svakodnevnu nabavu lijekova i ispunjavanje svih Vaših zahtjeva.

Osnivanjem internet ljekarne koja je kreirana na suvremen način, te vrlo privlačna svojim dizajnom želja nam je osigurati novu i kvalitetniju razinu svoje usluge i omogućiti jedan novi oblik komunikacije s korisnicima svojih usluga.

Pitajte nas, tu smo za Vas!

OCIJENI