OCIJENI

Poliklinika MakeOver: Inovativna poliklinika za unutarnju i vanjsku ljepotu

Objavljeno: 18.12.2020. 10:45

Poliklinika MakeOver Beautiful Inside & Out inovativna je poliklinika sa sjedištem u Splitu. Poliklinika na jednom mjestu okuplja visokoobrazovane i iskusne domaće i inozemne medicinske stručnjake te naprednu tehnologiju za estetsku medicinu. Sa stručnim timom nude neinvazivne i nekirurške estetske tretmane, a po čemu je sve ova poliklinika posebna i inovativna, otkrila nam je Biljana Pavković, direktorica Poliklinike.

1. Prije svega, čestitamo na nedavnom otvaranju inovativne poliklinike! Upoznajte nas s Poliklinikom MakeOver, koje su Vaše glavne djelatnosti?

Hvala vam! Kada je riječ o uslugama koje nudimo, poseban naglasak stavljamo na estetsku ginekologiju, koju naša poliklinika provodi prva na ovim prostorima, dermatologiju, u sklopu koje imamo usluge iz medicinske i estetske dermatologije, i stomatologiju.

Uz gore navedene usluge, poliklinika nudi i usluge medicinske kozmetologije, psihologije i nutricionizma.
 

 
Sama poliklinika MakeOver nastala je kao nastavak obiteljske priče, započete još davne 1994. godine, kada smo prvi na ovim prostorima otvorili Kuću zdravlja i ljepote takve vrste. Kako smo oduvijek bili u korak sa svjetskim trendovima te pratili inovacije, tako smo se 2020. godine odlučili i na projekt zvan ˝Poliklinika MakeOver˝. Ova poliklinika predstavlja još jedan korak naprijed u našim životima, a predanost poslu kojeg volimo i živimo ogleda se u zadovoljstvu naših brojnih stalnih klijenata koje nas svaki put iznova inspirira, motivira te čini sretnima.

2. Koji je bio cilj, vizija i misija pri pokretanju Poliklinike?

Vizija našeg poslovanja satkana je u ideji da vanjska ljepota dolazi iznutra odnosno da je zdravlje balans psihičkih i fizičkih aspekata pojedinca. Upravo zato sva navedena područja međusobno komuniciraju, a svako područje zasebno također usko komunicira s odjelom psihologije i nutricionizma. Glavni cilj poliklinike je podizanje kvalitete života naših pacijenata na višu razinu, a to postižemo u suradnji s domaćim i svjetskim medicinskim i estetskim stručnjacima, uz individualni pristup te najbolje proizvode, aparate i metode iz svijeta estetske, zapadne i alternativne medicine.
 

 
3. Imate inovativne tretmane u Poliklinici, možete li nam nešto više reći o njima? Što još čini Vašu Polikliniku inovativnom?

Od inovativnih tretmana koje provodimo u Poliklinici svakako ističemo tretmane u području estetske ginekologije. Rješavanje niza tegoba, koje su do jučer bile "tabu tema", a vezane su za intimnu regiju, u Poliklinici MakeOver dostupno je kroz niz suvremenih, potpuno bezbolnih, neinvazivnih i nekirurških postupaka koji su u svijetu već dugi niz godina sastavni dio žensko/muške njege te predstavljaju vrstu seksualnog wellnessa koji dovodi do podizanja samopouzdanja, a u konačnici i boljeg odnosa s partnerom/partnericom.

Osim u mnogobrojnim specifičnim tretmanima, inovativnost naše Poliklinike svakako leži u jedinstvenom i potpuno drukčijem konceptu rada. Pacijenta ovdje promatramo kao cjelinu, a zdravlje kao stanje potpunog fizičkog i mentalnog blagostanja. U skladu s time, Poliklinika je zamišljena kao svojevrsna oaza zdravstvenog turizma, odnosno mjesto na kojemu domaći i inozemni klijenti mogu pronaći sve: od vrhunskih tretmana do mogućnosti visokokvalitetnog smještaja te je bitno naglasiti kako svi naši pacijenti imaju osiguranu 24-satnu njegu. Luksuzno uređene sobe BGold nalaze se na istoj lokaciji, a naše visokokvalificirano zdravstveno – turističko osoblje brine se da želje svih naših klijenata budu ispunjene, davajući pritom korisne savjete o ostalim mnogobrojnim medicinsko – kozmetičkim uslugama iz naše bogate ponude te o njezi i brizi o vašoj unutarnjoj i vanjskoj ljepoti. Naša inovativnost leži i u činjenici da smo oduvijek dovodili brojne novitete iz svijeta zdravlja i ljepote na naše područje i definitivno nastavljamo istim tempom.
 
          
 
4. Vjerujete u ljepotu žene “inside & out”, što to znači?

Vjerujem da je lijepa žena ona žena koja je zadovoljna sobom. U današnje vrijeme, svakoj od nas na raspolaganju stoji bezbroj tretmana ljepote – kako neinvazivnih tako i onih zahtjevnijih, kirurških. Naglašavam i vjerujem da oni, ukoliko je žena nesretna iznutra, sami po sebi nisu dovoljni. U našoj Poliklinici različitim metodama radimo na postizanju ravnoteže unutarnje i vanjske ljepote, odnosno mentalnog i fizičkog zdravlja. Tu prije svega ističemo psihološke i nutricionističke savjete, ali i tretmane u sklopu estetske ginekologije koji su usmjereni na poboljšanje seksualnog užitka žene koji je stoljećima bio tabu tema. Poliklinika MakeOver je tu da ispuni sve želje pacijenata, što se tiče i unutarnjeg i vanjskog zadovoljstva. Naš cilj je saslušati sve želje našeg pacijenta i istinski se potruditi da na kraju naš pacijent bude zadovoljan.

5. Jedna od vaših djelatnosti je estetska ginekologija. Zašto je važna i kako može unaprijediti zdravlje žene?

Kod žena, nakon poroda i uslijed prirodnog procesa starenja mijenjaju se izgled i funkcija spolovila. Za posljedične razne smetnje kao što su smetnje nekontroliranog bježanja mokraće, suhoća rodnice, neugodnost i bol pri spolnom odnosu, nekvalitetan orgazam odnosno njegov potpuni izostanak ili pak promjena pigmentacije vanjskog spolovila u Poliklinici MakeOver na raspolaganju je široki spektar tretmana sa zadivljujućim rezultatima, kojima prethode detaljne konzultacije, a od kojih posebno ističemo – O SHOT, G SHOT, nekirurška korekcija stidnih usana, pomlađivanje vagine, primjena PRP-a u intimnoj regiji te različiti kemijski pilinzi tog područja.
 

 
Osim što gore navedene smetnje predstavljaju u većini slučajeva ozbiljan medicinski problem za žene, psiholozi smatraju da ove poteškoće mogu uzrokovati psihološke smetnje koje mogu uvelike oštetiti žensko-muški odnos. Izrazito smo ponosni na usluge naše poliklinike koje rješavaju sve gore navedene probleme, kako medicinske prirode tako i psihološke prirode.

6. Kako izgleda procedura naručivanja i dogovora oko određenog tretmana?

Za naručivanje na konzultacije,  pregled ili tretman na raspolaganju su telefonska i mobilna linija te email.
Broj telefona je 021 371 888, a mobitela 099 535 3828. Službena e-mail adresa na koju nas možete dobiti je: info@polyclinicmakeover.com

7. Želite li reći nešto za kraj?

Za kraj bih voljela istaknuti da pomlađivanje u ovoj Poliklinici nije stereotipno usmjereno samo na žene.
Svi tretmani namijenjeni bilo kojem obliku hidratacije i pomlađivanja bilo kojeg dijela tijela dostupni su jednako i ženama i muškarcima. U sklopu tretmana za pomlađivanje muškaraca posebno ističemo tretmane vlasišta, šaka, koljena i laktova, ali i intimne regije.

Stoga dragi muškarci, došlo je i Vaše vrijeme da vratite vrijeme unatrag, uz našu malu pomoć.

U poliklinici MakeOver za to Vam na raspolaganju stoji stručni educirani tim doktora, kako domaći tako i inozemni,  te najbolji proizvodi i aparati iz svijeta estetske medicine.

Poliklinika MakeOver je jedinstvena poliklinika gdje svatko može naći rješenje za nezadovoljstvo, bilo da je riječ o unutarnjem ili vanjskom, pa čak su dostupne usluge koje vas dovode do potpunog makeover-a.

Za više informacija, posjetite web stranicu Poliklinike MakeOver.

OCIJENI