OCIJENI

Revolucionarno pomlađivanje: Budućnost leži u PRP pomlađivanju i regeneraciji kože

Objavljeno: 12.7.2021. 14:26

Na današnjem tržištu postoje na tisuće proizvoda i tretmana koji se nameću kao rješenja za pomlađivanje vaše kože. Kod odabira treba biti oprezan jer mnogi od njih sadrže sastojke koji mogu negativno utjecati na prirodne procese kože i na taj način je oštetiti, umjesto poboljšati. Posljednjih godina sve se više govori o PRP tretmanima lica i tijela koji su se pokazali izuzetno kvalitetnom alternativom. Zašto je tomu tako pročitajte u nastavku teksta.
 

Što je PRP?

Platelet rich plasma (PRP), u prijevodu plazma bogata trombocitima, dobiva se uzimanjem periferne krvi pacijenta koji se podvrgava procesu centrifugiranja. Na ovaj način se uspješno usporavaju prirodni procesi starenja diskretnim popravcima, a dostiže se mladoliki izgled, osvježavanje te hidratiziranje kože. PRP se provodi u strogom nadzoru stručnog dermatologa koji adekvatno brine o svakoj fazi ovog tretmana. Anti-age tretmanima koji se temelje na ovakvoj vrsti medicinske estetike postižu se bolji rezultati u očuvanju prirodnog izgleda. 

Gdje se sve može primijeniti PRP?
 
PRP tretman može se primijeniti na:
  • Vlasište
  • Lice, vrat, dekolte
  • Koža koljena
  • Koža laktova
  • Regeneracija intimnog područja
  • Uklanjanje bora
  • Uklanjanje strija

PRP-om potičemo proizvodnju kolagena, pomlađivanje prirodnim putem i dubinsku regeneraciju kože. Samo trajanje postupka ovisi o regiji koja se tretira i o vrsti problema, no tretmani su bezbolni, neinvazivni i mogu se kombinirati s kemijskim peelingom, mezoterapijskim koktelima ili microneedlingom.
 
Gdje pronaći adekvatne informacije o PRP tretmanima lica i tijela?

Poliklinika Makeover okupila je stručnjake i alate za najsuvremenije anti-age tretmane. Koristeći uređaj Angel Artrex dobiva se visoko koncentrirana plazma, značajno kvalitetnija po sastavu od plazme dobivene pomoću obične centrifuge. Na taj način ostvaruje se maksimalan učinak, odnosno PRP bogat trombocitima i faktorima rasta. Pronađite PRP stručnjake na splitskoj adresi Ulica Antuna Branka Šimića 33. Za sva pitanja budite slobodni poslati im upit putem obrasca, maila (info@polyclinicmakeover.com) ili telefonskog poziva (021/371-888 i 099/535-3828).

OCIJENI