OCIJENI
Adresa: Srdoči 54
51000 Rijeka
Mobitel:
099 6826 628, 091 5690 315 099 6826 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ortopedija-rijeka.com/
http://www.facebook.com/poliklinikamadjarevic/
Djelatnosti: Ortoped
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Masaža
Ključne riječi: poliklinika - ortopedija - rehabilitacija - masaža - traumatologija - fizioterapija - personalizirana medicina - Rijeka - sportska medicina - fizikalna terapija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice Poliklinike Mađarević!

Poliklinika Mađarević je osnovana kao centar za prevenciju, dijagnostiku i liječenje bolesti i ozljeda sustava za kretanje.

Usluge su namijenjene pacijentima od novorođenačke i dojenačke dobi do poznih (''zlatnih'') godina.Višegodišnje iskustvo i znanstveni pristup medicini (''medicina zasnovana na dokazima'') omogućuju preciznu procjenu mogućnosti liječenja i odabir adekvatnog tretmana.

Današnji ubrzani način  života zahtjeva jednaku medicinsku uslugu.

Na jednom mjestu omogućujemo provođenje preventivnih treninga, rehabilitacijskih i relaksacijskih procedura. Adekvatna dijagnostika je preduvjet za određivanje tretmana koji je prilagođen individualnoj potrebi svakog pacijenta.

Personalizirana medicina pruža ogromne mogućnosti za bolje, sigurnije i najoptimalnije liječenje, odnosno za liječenje po mjeri svakog bolesnika. Dio pacijenata zahtjeva i operativno liječenje te pružamo i usluge postoperativne skrbi i rehabilitacije.Za više informacija posjetite našu web stranicu i kontaktirajte nas s povjerenjem!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 6826 628, 091 5690 315 099 6826 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI