OCIJENI
Adresa: Dolac 3
51000, Rijeka
Telefon:
051 335 259 051 335 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.poliklinika-pavlic.hr

Radno vrijeme

:
Pon, sri: 12 - 20h Uto, čet: 08 - 16h Pet: neparni 08 - 16h, parni 12 - 20h
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: specijalist ortodoncije - ortodoncija - restaurativna dentalna medicina - endodoncija - implantologija - protetska rehabilitacija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Izvrsnost ortodoncije nije u djelovanju modernih ortodontskih naprava, već u znanju i iskustvu ortodonta koji planira i vodi terapiju.

Dr. Nevenko Pavlić završio je Stomatološki fakultet u Zagrebu, a specijalist ortodoncije je od 1993. godine. Uz godine iskustva i usavršavanja na mnogobrojnim tečajevima kod stranih i domaćih stručnjaka ortodoncije, posjeduje širok opseg znanja struke.
Zadnja dva desetljeća prolazi mnoge tečajeve renomiranih tehnika fiksne ortodoncije sa samoligirajućim i lingvalnim bravicama, kao i s alternativnim rješenjima u vidu prozirnih folija kojima je moguće ispraviti neke nepravilnosti u položaju zubi.

U našoj poliklinici koristimo najsuvremenije ortodontske tehnike, od samoligirajućih bravica Damon TM, In-Ovation TM, lingvalnih bravica STb Light Lingual System, do mobilnih aparata za modifikaciju rasta čeljusti u djece i sustava baziranih na miniimplantatima.


NAŠA MISIJA

Naša usluga temelji se na maksimalnoj individualizaciji terapije - postavljanju ciljeva u dogovoru s pacijentom te ostvarivanju pojedinačnog optimuma na kraju terapije. Zadovoljan i nasmiješen pacijent predstavlja istinski uspjeh ortodontske terapije.


USLUGE

- ORTODONCIJA:

  1. Ortodontske naprave
  2. Ortodontska terapija
  3. Upute pacijentima
- RESTAURATIVNA DENTALNA MEDICINA
- ENDODONCIJA/LIJEČENJE ZUBI
- IMPLANTOLOGIJA
- PROTETSKA REHABILITACIJA
- INFORMIRANJE, SAVJETOVANJE, UPUTSTVA.


Kontaktirajte nas, voljeli bismo Vas čuti i vidjeti kako Vam možemo pomoći.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 335 259 051 335 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI