OCIJENI
Adresa: POMERIO 23 (iznad garaže Zagrad-preko puta staklara)
51000, Rijeka
Telefon:
051 215 455 051 215 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.poliklinika1885.hr

Radno vrijeme

:
pon-uto-čet-pet: 08 -15 sri: 08-19
Djelatnosti: Interna medicina i dijagnostika
Poliklinika
Ključne riječi: poliklinika - ultrazvuk - uzv - ginekologija - interna medicina - kardiologija - holter EKG - bolesti štitnjače - hormoni štitnjače
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika 1885 za ginekologiju i radiologiju je specijalističko konzilijarna ustanova sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju vrhunskih medicinskih usluga svojim pacijentima čime je i dospjela na glas, kako u Rijeci, tako i u ostalim dijelovima Hrvatske i šire.

Veliki broj zadovoljnih pacijenata koji svakoga dana svoje zdravlje staviljaju u naše ruke najveći su i najbolji dokaz naše stručnosti i kvalitete.

Zdravlje je oduvijek bilo najveće bogatstvo, povjerite nam Vaše s povjerenjem.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 215 455 051 215 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI