OCIJENI

LED RASVJETA (interijer, eksterijer)

Objavljeno: 22.9.2022. 14:21

Led rasvjeta s razlogom je sve popularniji i vodeći tip rasvjete danas jer je u potpunosti sigurna i nije štetna za zdravlje. Ušteda električne energije, duži vijek trajanja proizvoda, sve zanimljiviji i kreativniji dizajni, kao i činjenica da je LED rasvjeta u nekom obliku prisutna u svakom domu - sve su to pozitivni faktori. U nastavku donosimo nekoliko opcija za adaptiranje LED rasvjete u vaš dom.


LED žarulje

LED žarulje su moderna zamjena za klasične žarulje sa žarnom niti. Ušteda energije, duži vijek trajanja, sigurnost i ugodnije svijetlo glavne su karakteristike LED žarulja. LED žarulje osiguravaju do 90% uštede energije u odnosu na žarulje sa žarnom niti. Osim toga vijek trajanja LED žarulje je do 15 puta duži od klasične žarulje a ne sadrže opasne tvari i plinove i mogu se reciklirati.


LED paneli

LED paneli su moderna, elegantna i štedljiva rasvjetna tijela, mogu biti ugradni i nadgradni. Idealan su odabir za poslovne prostore iako zbog brojnih prednosti sve više se koriste i u ostalim prostorima. Naši LED paneli su energetski učinkoviti pa će uštedjeti do 80% energije u odnosu na klasičnu rasvjetu, a osim toga imaju i znatno duži vijek trajanja.


LED plafonjere

LED plafonjere su moderna rasvjetna tijela, niske potrošnje, visoke učinkovitosti i dugog vijeka trajanja. Koriste se za osvjetljenje unutarnjih i vanjskih prostora kao što su domaćinstva, poslovni prostori, terase, hoteli, apartmani itd. Također, idealnim odabirom možete i boju i snagu svjetlosti prilagoditi svojim potrebama.


LED trake

LED trake su moderna i praktična vrsta osvjetljenja koja se koristi za osvjetljenje raznih prostora kao indirektna rasvjeta. LED trake mogu biti za vanjsku uporabu s IP65 zaštitom i LED trake za unutarnju upotrebu s IP20 zaštitom. Postoje i RGB LED trake čija kratica znači “Red, Green, Blue”. To su trake u boji kod kojih je moguće mijenjati boju pomoću daljinskog upravljača. Kod odabira LED trake potrebno je izabrati i odgovarajuće napajanje za tu LED traku.


LED reflektori

LED reflektori dolaze u raznim snagama, bojama svjetla, bez ili sa senzorom pokreta tako da mogu zadovoljite potrebe svakog kupca. Glavne karakteristike naših LED reflektora su: kvalitetno osvjetljenje, ušteda energije, dugi vijek trajanja, sigurnost i jednostavna instalacija.

Ako smo vas inspirirali, ne čekajte dalje nego pogledajte ponudu K.M.C.-PROM trgovine.

Raznovrsni LED proizvodi i stručna pomoć čekaju vaše želje!

OCIJENI