OCIJENI
Adresa: Brajdice 15
51415 LOVRAN
Mobitel:
099 4568 713 099 4568 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Podne i zidne obloge - prodaja
Ključne riječi: Keramika, Postavljanje keramike, Profesionalno postavljanje, Kamen, Prirodni kamen, Hidroizolacija, Kvalitetna hidroizolacija, Porfid, Postavljanje porfida, Obrt za keramiku, Specijalizirani obrtnici, Kvaliteta materijala, Izdržljivost, Renoviranje kupaonica, Keramičke pločice, Estetika i funkcionalnost, Podne i zidne obloge, Trajna rješenja, Savjeti za uređenje, Besprijekorna izvedba
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Trebate li stručnjaka za postavljanje keramike? Tu je za vas Keramika Dean!

Javite nam se i osigurajte vrhunsku kvalitetu. Naš tim se specijalizirao za postavljanje keramičkih pločica i nudi dugogodišnje iskustvo u tome. Svjesni smo važnosti pravilnog postupka pri radu s keramikom kako bi se postigao trajan i estetski ugodan rezultat. Pored keramike, imamo znanje i iskustvo s raznim materijalima, uključujući prirodni kamen i porfid. Bilo da se radi o interijerima poput kupaonica i kuhinja ili o eksterijernim prostorima poput terasa i prilaznih puteva, naša ekipa će osigurati da sve izgleda besprijekorno. Dajte nam priliku da vaš prostor učinimo iznimnim.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI