OCIJENI

Velux prozori - izvrsno rješenje za vaš dom!

Objavljeno: 11.9.2022. 17:25

Krovni prozori odlično su rješenje ako želite dobiti više svjetlosti i svježeg zraka. Uz krovne prozore i mala prostorija postat će prozračna i ugodna za boravak. Velux krovni prozori ističu se svojom kvalitetom, a s obzirom na velik broj različitih modela, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Sigurno se pitate koja vrsta krovnog prozora najbolje odgovara vašem prostoru. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako odabrati krovni prozor za vaš dom.

  • Krovni prozori sa središnjim ili dvostrukim ovjesom?

Krovni prozori sa središnjim ovjesom imaju ručku u gornjem dijelu koja olakšava otvaranje i zatvaranje prozora, čak i ako ispod prozora imate namještaj. Preporučuje se za parapetne zidove do 130 cm.

Krovni prozori s dvostrukim ovjesom imaju donju ručku pomoću koje prozor možete otvoriti prema van. Prozor možete zarotirati za 180 stupnjeva što olakšava čišćenje stakla. Ovaj tip prozora preporučuje se za parapetne zidove između 130 i 150 cm.

  • Velux prozori koji ne zahtijevaju održavanje

Ako vas brine održavanje krovnih prozora, Velux ima krovni prozor s bijelim poliuretanskim premazom koji štiti drvenu jezgru i ne zahtijeva održavanje. Ovaj je premaz vodonepropusan pa se ovaj tip prozora najčešće ugrađuje u kuhinje i kupaonice.

  • Krovni prozor s ručnim ili daljinskim upravljanjem?

Osim klasičnih krovnih prozora koji se ručno otvaraju i zatvaraju, postoje i Velux krovni prozori na daljinsko upravljanje. Ovo rješenje je idealno ako krovni prozor postavljate izvan dohvata. Uz prozor se dobije upravljački panel na dodir pomoću kojeg možete upravljati prozorom iz bilo koje prostorije u kući.

  • Jedan ili više krovnih prozora?

Jeste li razmislili o mogućnosti postavljanja više krovnih prozora? Time možete potpuno transformirati prostoriju, omogućavajući prodor više svjetlosti i svježeg zraka. Prostor će djelovati veće i prostranije te će vam vjerojatno postati omiljena prostorija u kući!

  • Može li se uštedjeti energija uz Velux krovne prozore?

Može! Zbog tankih okvira, velikih stakala i kvalitetnih materijala koji poboljšavaju izolaciju, Velux prozori u vaš dom propuštaju veliku količinu svjetlosti i topline. Ako želite još više uštedjeti energiju, prilikom kupovine bilo kojeg Velux prozora, možete odabrati niskoenergetsko ostakljenje. Neka u vašem domu bude ugodno toplo i bez velikih računa za grijanje!

  • Prozori za specijalne namjene

Ako vam je potrebno odimljavanje, Velux ima prozore za tu namjenu. Ako prema propisima morate imati izlaz u slučaju nužde, zanimat će vas Velux prozor za spašavanje. Ako je vaš krovni prozor lako dostupan i želite se zaštititi od krađe, protuprovalni prozor je pravi izbor za vas! Velux ima prozore za svaku namjenu!

GaneshaTouch nudi vam uslugu nabave i postavljanja Velux krovnih prozora. Osim toga, njihova djelatnost obuhvaća mogućnost dobave i izvedbe suvremenih sustava u graditeljstvu, počevši od vaše ideje, pa do konačne realizacije. Naglasak stavljaju na kvalitetu, kreativnost i rokove, a najviše se ponose svojim timom stručnjaka koji uz profesionalnost u onome što rade, imaju i izvrsnu komunikaciju s klijentima.OCIJENI