Adresa: Ive Tijardovića 12
23000, Zadar
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
098 475 023 098 475 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/domeufemija/

Radno vrijeme

:
0 - 24h, Posjete: 10 - 12h i 16 - 18h
Djelatnosti: Dom za starije i nemoćne, starački dom
Ključne riječi: dom za starije zadar - starački dom zadar - postoperativni oporavak - odjel za dementne pacijente - kratkotrajni boravak - smještaj za polupokretne - dom za nepokretne - smještaj za pokretne pacijente - skrb o nemoćnim osobama - palijativna skrb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dom za starije i nemoćne osobe Eufemija postoji od 2015 godine, nalazi se u Diklu s pogledom na Jadransko more.

Dom Eufemija ustanova je za stare i nemoćne te pokretne i nepokretne osobe s medicinskom skrbi 24 sata dnevno. 

Dom ima ukupno 6 soba i kapacitet za 11+2 korisnika te veliko dvorište gdje pacijenti mogu izaći prošetati uz nadzor skrbnika.. Osoblje doma Eufemija čini 6 stručnih djelatnika, njegovatelja i medicinsko osoblje.

Također nudimo mogućnost kratkotrajnog boravka kada se pacijenti oporavljaju nakon operacije kojima je potrebna skrb, pacijenta koji boluju od Alzheimerove bolesti i ostalih demencija. 

Prepustite vaše najmilije bez brige našem stručnom i pouzdanom timu koji je prepoznat po visokoj kvaliteti svojih usluga.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 475 023 098 475 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.