OCIJENI
Adresa: ured: Ruđera Boškovića 7 (Fregata - prostor br. 110)
21000 Split
Telefon:
021 312 440 021 312 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.e-certificiranje.eu
http://www.nis-real-estates.com

Radno vrijeme

:
Radnim danom: 8.00 - 16.00 h Za ostalo po dogovoru
Djelatnosti: Energetski certifikati
Intelektualne usluge
Projektiranje, nadzor i održavanje
Ključne riječi: Energetski certifikati, energetski certifikati, Split, izrada energetskih certifikata Split, nadzor, ovlašteni elekto projektnant, energetsko certificiranje Split, energetski certifikati Split, energetski certifikati i pregledi Split, energetski certifikat za kuće Split, energetski certifikat za stan Split, energetski certifikat za stan u Splitu, energetski certifikat zgrade Split, e certifikati, e certifikati Split, elektro, obnova,projekt, e-certifikati Split, novogradnja, tehnički pregled, e,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Energetski certifikati Split - o nama

NIS d.o.o. Split
R.Boškovića 7 (fregata, pp110)
mob. 095 44 44 552


PROJEKTIRANJE – NADZOR – ENERGETSKO CERTIFICIRANJE - SAVJETOVANJE

Tvrtka ovlaštena od strane Ministarstva za energetske preglede i izdavanje energetskih certifikata za jednostavne i složene objekte.
Ovlašteni inženjer elektrotehnike - projektiranje - nadzori

ENERGETSKI CERTIFKAT
mob. 095 44 44 552

info@e-certificiranje.eu

energetski pregledi i energetska certifikacija zgrada,
stanova, kuća, poslovnih prostora, jednostavnih i složenih objekata


sve informacije na:

mob. 095 44 44 552

info@e-certificiranje.eu

www.e-certificiranje.eu
 
Energetsko certificiranje zgrada se provodi za:
    - Novogradnje, (za tehnički pregled i uporabnu dozvolu),
    - Energetska obnove, rekonstrukcije, ...
    - Pri prodaji nekretnine,
    - Pri ishođenju kredita,
    - Pri najmu nekretnine (po zakonu o prometu nekretninama),
    - Pri prijavi na EU fondove,
    - za objekte javne namjene veće od 250 m2


Danom ulaska u Europsku uniju počela je obveza izdavanja energetskih certifikata za postojeće zgrade ili njihove samostalne uporabne cjeline koje se prodaju, a od 01. siječnja 2016. godine obvezu pribavljanja energetskog cerifikata imaju i zgrade koje se iznajmljuju, daju u zakup ili daju na leasing a imaju ukupnu korisnu površinu veću od 50m2 ili se radi o posebnom dijelu zgrade koji se nalazi u zgradi koja ima ukupnu korisnu površinu veću od 50m2 bez obzira na površinu tog posebnog dijela.

Najam:
Danom ulaska u Europsku uniju počela je obveza izdavanja energetskih certifikata za postojeće zgrade ili njihove samostalne uporabne cjeline koje se prodaju a od 01. siječnja 2016. godine obvezu pribavljanja energetskog cerifikata imaju i zgrade koje se iznajmljuju, daju u zakup ili daju na leasing a imaju ukupnu korisnu površinu veću od 50m2 ili se radi o posebnom dijelu zgrade koji se nalazi u zgradi koja ima ukupnu korisnu površinu veću od 50m2 bez obzira na površinu tog posebnog dijela.

Energetski certifikat:
Energetski certifikat je dokument koji vrijedi 10. godina, a njime se utvrđuje energetski razred zgrade, predočuju energetske karakteristike zgrade i daju informacije o potrošnji energije te stanju zgrade u odnosu na energetsku učinkovitost. Energetski certifikat daje i prijedlog mjera za isplativo poboljšanje energetskih karakteristika zgrade kako bi se smanjila potrošnja energije.

Vlasnik zgrade, odnosno njezina posebnog dijela dužan je:
- prije prodaje, iznajmljivanja, davanja u zakup ili davanja na leasing zgrade ili njezinoga posebnog dijela pribaviti energetski certifikat
- kupcu, najmoprimcu, zakupcu, odnosno primatelju leasinga predati energetski certifikat ili njegovu fotokopiju
- energetski certifikat predočiti mogućem kupcu, najmoprimcu, zakupcu, odnosno primatelju leasinga
- u oglasu za prodaju, iznajmljivanje, davanje u zakup ili davanje na leasing zgrade ili njezina posebnog dijela koji se objavljuje u medijima navesti energetski razred zgrade.

Energetsko certificiranje provodi osoba koja ima ovlaštenje Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 312 440 021 312 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI