OCIJENI

Želite novi tepih? Donosimo vam odličnu ponudu!

Objavljeno: 3.5.2021. 10:43

Tepih je neizostavni dio svakog prostora, a može se postaviti u doslovno bilo kojoj prostoriji u domu. Osim što ima brojne važne funkcije, poput očuvanja topline u domu i različitih higijenskih značajki, veliki je pomagač u kreiranju estetike doma. Danas pronalazimo tepihe u svim dimenzijama i bojama pa je gotovo nemoguće ne pronaći primjerak koji se ne bi uklopio u ostatak prostorije. Na tržištu postoji zaista velik i šarolik izbor različitih tepiha, a u ostatku teksta Vam donosimo popis svih vrsta tepiha koje možete imati u svome domu!

Moderni tepisi

Različite vrste modernih tepiha preplavile su tržište! Kombinacija svih mogućih nijansi i tonova, različita debljina tkanine, čupavi ili mekani, strojno rađeni ili ručno čvorani – izbora je zaista mnogo, a na vama je da pronađete onaj koji se najbolje uklapa u interijer vaših prostorija.
 
         

Ručni rad

Ako volite posebnost i njegujete kreativnost prilikom preuređenja doma, tepisi rađeni tehnikom ručnog rada pravi su izbor za vas. Bez razmišljanja će podići svaki prostor te ostaviti notu bezvremenoga stila i elegancije. Tepih trend nudi veliki izbor tepiha izrađenih ručnim radom, a svaki će vas primjerak ostaviti bez daha!

Klasični tepisi

Volite li umjerenost u svemu i ne želite da u vašem domu prevladava mnoštvo boja, stilova i kombinacija, vjerojatno ćete prvo posegnuti za klasičnim tepisima. Oni odišu jednostavnošću, a velika im je prednost što se lako uklapaju u prostore bez obzira na prevladavajuće tonove u prostoriji, veličini ili namjeni koju trebaju vršiti.
 
         

Dječji tepisi

Znate li da tepisi mogu imati brojna antialergijska svojstva koja su primjerena za dječje sobe? Danas se tepisi za dječje sobe rade po najaktualnijim higijenskim standardima, a otporni su na kemikalije, bakterije i imaju antistatička svojstva. Osim toga, šareni su pa potiču veselje i optimizam, primjeren sobama naših najmlađih!

Hrvatski tepisi

Novitet na tržištu nudi Tepih Trend: samo kod njih možete naručiti i dizajnirati tepih po vlastitim zamislima koji je proizveden u Hrvatskoj! Potičući domaću proizvodnju dobivate kvalitetan proizvod koji oblikom, dimenzijama i dezenima najviše odgovara vašim zahtjevima!

Stoga svratite u Tepih Trend, pronađite kvalitetan tepih koji će se savršeno uklopiti u vaš interijer, ili za početak pogledajte ponudu na web stranici.

OCIJENI