OCIJENI

25% popusta na HOYA progresivne naočalne leće ili drugi par gratis

1 pregleda/dan | Objavljeno: 19.04.2024. 12:27

Pravi je trenutak za savršen vid na svim udaljenostima uz široko vidno polje i glatku tranziciju pogleda između daljine i blizine.

Kupovinom jednog para HOYA progresivnih naočalnih leća s Hi-Vision LongLife BlueControl ili UV Control anti-refleksnim slojem u jednoj od 9 Monoklovih poslovnica ostvarujete 25% POPUSTA, dok za kupovinu dva para HOYA progresivnih naočalnih leća, DRUGI PAR PROGRESIVNIH LEĆA dobivate NA POKLON!

Akcija traje do 31. prosinca 2022. Ponudu nije moguće ostvariti ugradnjom u vlastite dioptrijske okvire, već je potrebno naručiti i dioptrijski okvir iz ponude Optičkog studija Monokl.

Drugi par progresivnih naočalnih leća dolazi u istom indeksu loma (debljini naočalne leće), dizajnu i anti-refleksnom sloju pa na taj način možete za sebe odabrati još jedne sunčane ili fotoosjetljive progresivne naočalne leće ili dioptrijski okvir različitog stila. Ponuda je prilagođena svakoj potrebi stoga možete odabrati opciju koja Vam najviše odgovara ili nadoplatiti za daljnju doradu.

Koliko samo pari cipela ili odjeće za razne prigode imate, vjerujemo da želite imati i više naočala za razne namjene, stoga je akcija idealna za savršen vid i izgled u svakoj prilici.

Progresivne naočalne leće koje imaju više dioptrija s postupnim prijelazom između dioptrijskih naočala ispravljaju refrakcijske pogreške na raznim udaljenostima - od bliskih, srednjih do dalekih. Ukratko, omogućuju Vam oštar vid na svim udaljenostima bez potrebe za mijenjanjem naočala.

Za više informacija kolege optičari stoje na raspolaganju za preporuku i savjetovanje oko odgovarajućeg rješenja za Vaš vid!

www.monokl.hr/blog/post/novosti-i-akcije/25-popusta-na-hoya-progresivne-naocalne-lece-ili-drugi-par-gratispost

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI