OCIJENI
Adresa: Magistratska 34
49000, Krapina
Telefon:
049 373 273 049 373 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://horvat-color.eu/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 07:30-18:30h sub: 07:30 - 14:00 h
Djelatnosti: Boje i lakovi
Građevinarstvo - završni radovi
Ključne riječi: boje - trgovina - maloprodaja - veleprodaja - lakovi - alati - sanitarije - laminati - Caparol - izrada ključeva - tapete - sve za fasadu - knauf - laminat - stolnjaci
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Horvat Coloru

Horvat Color, trgovina na veliko i malo ima sve za Vaš dom!

U prodaji imamo boje, lakove, proizvode za uređenje i opremanje doma i još mnogo toga.

Tvrtka Horvat Color posluje od 1993. g. kada su Dragutin Horvat i Robert Horvat osnovali mali obiteljski obrt boja i lakova, nakon privatizacije trgovine boja i lakova u vlasništvu Strahinjčice.

S uskim asortimanom robe i dva djelatnika krenulo se u posao s velikom voljom i željom za uspjehom te se sustavno uvodila nova roba i novi artikli čime se je Horvat Color počeo razvijati i širiti.

Daljnje širenje kreće 1999. g. kada zbog povećanja asotimana robe postojeći iznajmljeni prostor postaje premalen te se kupnjom prostora samo nekoliko kućnih brojeva dalje, u Magistratskoj ulici 34, otvara veliki Horvat Color. Već 1996. godine vođenje Horvat Colora preuzima Robert Horvat koji je svojom upornošću i ustrajnošću učinio Horvat Color kao poduzeće i ime prepoznatljivo ne samo u Zagorju već i u čitavoj Hrvatskoj. Prepoznavši potrebe lokalnih sredina 2001.g. otvara se trgovina i u Zaboku u ulici Matiji Gupca 93, a 2012.g. otvara se i treća poslovnica u Pregradi.

Od početne 1993. g. kada je obrt otvoren mnogo se toga promjenilo, danas je Horvat Color uvršten u kategoriju 1% najboljih obrta u Hrvatskoj. Današnji Horvat Color zapošljava 15 djelatnika, a broj se tijekom sezonskih mjeseci i povećava.

Tvrtka Horvat Color svakodnevno ulaže u znanje i profesionalnost svojih djelatnika kako bi kupcima mogli ponuditi kvalitetna i dugoročno najbolja i najpovoljnija sustavna rješenja vezano uz našu branšu.

Uz jasnu viziju o budućnosti, Horvat Color nije samo trgovina bojama, lakovima i ostalom robom. Horvat Color se kvalitetom, uslugom, asortimanom te posebno ljubaznim pristupom izdvaja ispred ostalih i čini razliku koju kupci i prepoznaju.


Horvat Color se kvalitetom, uslugom, asortimanom te posebno ljubaznim pristupom izdvaja ispred ostalih i čini razliku koju kupci i prepoznaju.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
049 373 273 049 373 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI