OCIJENI
Adresa: Josipa Zorića 31
10370 Dugo Selo
Telefon:
01 2759 760 01 2759 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.restoran-dioniz.hr

Radno vrijeme

:
Ljetno radno vrijeme: Pon – sub : 8:00 – 22:00 Ned – 12:00 – 19:00 Zimsko radno vrijeme: Pon – sub : 8:00 – 22:00 Nedjeljom ne radimo
Djelatnosti: Restoran, konoba, pizzeria
Catering, priprema i dostava hrane
Organiziranje vjenčanja, proslava, evenata, team buildinga
Ključne riječi: restoran - sala za vjenčanje - krštenja - proslave - svadbene svečanosti - catering - proslave rođendana - sala za proslave - restoran za proslave - restoran dugo selo - proslave dugo selo
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Restoranu Dioniz

Smješten u središtu Dugog Sela uz glavnu magistralnu cestu Zagreb – Bjelovar, restoran Dioniz uređen je u rustikalnom stilu u skladu s tradicijom kurije u kojoj je utemeljen. Njegovi kapaciteti su velika restoranska sala za oko 350 osoba te tri manje za 30, 40 i 70-tak gostiju. Posebnu dragocjenost čini otvorena terasa za 40-tak posjetitelja koja po želji može biti i zatvorenoga tipa. Svi restoranski prostori kao i njemu pripadajući, visokog su standarda i klimatizirani. Restoran posjeduje vlastito parkiralište za 120 automobila i čuvarsku službu, što daje sigurnost posjetiteljima.

Središnje mjesto poslovanja restorana Dioniz zauzimaju svečanosti, proslave vjenčanja za koje smo dobili počasno naziv “Majstori za vjenčanja”, krštenja, krizmi, pričesti, godišnjica, poduzetničkih uspjeha, promocija i drugih važnih datuma obiteljskih i društvenih događaja.

Otvoren je dnevno od 8 do 22 sata s odlično organiziranom kuhinjom, hranom izvanredne domaće kakvoće i za različite oblike usluga, od obiteljskog ugođaja, cateringa te dostave svih jela.

Za više informacija posjetite Restoran Dioniz web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2759 760 01 2759 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI