OCIJENI
Adresa: Ulica Vatroslava Lisinskog 5
Dugo Selo
Telefon:
091 5783 114 091 5783 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.inox-prom.hr/pravila-o-zastiti-privatnosti.html
http://www.facebook.com/Inox-prom-bravarija-128686830948512
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Ključne riječi: inox - inox ograde - balkoni - željezne ograde - inox nadstrešnice - željezne nadstrešnice - oglasne ploče - ogradni stupići - nosači stupova - anker vijci - stupovi za zastave - ražnjevi - plinski gorionici - inox stepenice i kompletna inox stubišta - inox vrata - poliranje - tokarenje - zavarivanje inoxa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O INOX PROM bravariji

Dobrodošli na web site Inox-prom bravarije!

Inox-prom bravarija je obrt specijaliziran za izradu inox ograda te raznih ostalih proizvoda od inoxa i crne bravarije, kao što su oglasne ploče, nadstrešnice, nosači stupova itd.

Svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u metalnoj industriji, kao i konstantnim ulaganjem u alate i opremu, stekli smo visoku razinu stručnosti i postigli vrhunsku kvalitetu naših proizvoda, a sve na zadovoljstvo naših klijenata.

Za nas ne postoji mali ili veliki klijent, svakog shvaćamo maksimalno ozbiljno i svaki posao odrađujemo kvalitetno i u dogovorenom roku. Naš glavni proizvod su razne inox ograde (balkonske ograde ili ograde za terasu, dvorišne ograde, ograde za stepenice...) za koje koristimo samo i isključivo najbolje elemente od inoxa jer nama su kvaliteta i Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu. A kada ste Vi zadovoljni, tada nas preporučujete dalje svojim znancima i rodbini, a samim time mi dobivamo vrhunsku besplatnu reklamu.

To je samo jedan od razloga zbog kojeg kod nas nema kompromisa kada je kvaliteta u pitanju i zato na svaki proizvod dajemo garanciju! 

Za više informacija posjetite našu web stranicu: INOX PROM

Galeriju slika naših dosadašnjih radova možete pronaći na našoj web stranici.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 5783 114 091 5783 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI