OCIJENI
Adresa: Josipa Zorića 184
10370, Dugo Selo
Telefon:
01 6154 273 01 6154 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 9377 811, 098 843 375 098 9377 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kamen-tunic.hr

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08 - 18 sub: 08 - 14
Djelatnosti: Klesar, Restaurator
Podne i zidne obloge
Interijer, eksterijer
Ključne riječi: mramor - granit - travertino - kamen - stepeništa - nadgrobni spomenici - kuhinjske radne površine - prozorske klupčice - kamini - kupaonice - podovi - dekorativni kamen - stolovi - eksterijeri - fashion store - portali - umivaonici - omega 100 - champion plus 700 - stylus profil - vector - omar crane s12 evo - ponuda kamena zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Kamenu Tunić

Kamen Tunić d.o.o. je tvrtka koja se bavi rezanjem,oblikovanjem i obradom svih vrsta mramora i granita.

Tvrtka je osnovana 2007.godine kao sljednica obrta Kamen Tunić radi daljnjeg razvoja i napretka te pojednostavljivanja poslovanja.

Nalazi se u isključivom privatnom vlasništvu osnivača same tvrtke, Slađan i Marijan Tunić. Tvrtka posluje na adresi u Dugom Selu u ulici Josipa Zorića 184.
Dakle radi se o obiteljskoj tvrtci u kojoj mahom rade mladi ljudi puni entuzijazma, kreativnosti, znanja, inovativnosti i želje za uspjehom na poslovnom planu.

Tvrtka Kamen Tunić je registrirana za obavljane poslova  vezanih uz obradu, montažu i ugradnju proizvoda od svih vrsta mramora i granita.
U proteklom razdoblju potvrdili smo se na tržištu kao pouzdan proizvođač i poslovni partner koji je kvalitetom proizvoda, rokovima i cijenom stekao širok krug zadovoljnih kupaca.
Zahvaljujući ugledu naše tvrtke, stručnosti kadra te najmodernijoj tehnologiji rasla je i potražnja za našim proizvodima, te smo konstantno širili i naše proizvodne kapacitete.

Moramo istaknuti i znanje naših vrhunskih  majstora koji zahvaljujući svom iskustvu i suvremenim strojevima za rezanje i obradu mramora i granita mogu u najkraćem mogućem roku riješiti i najsloženije zadatke u obradi, rezanju i ugradnji prirodnog kamena.

Sve naše proizvode, ovisno o vrsti i količini, dostavljamo u najkraćem roku a ujedno nudimo i njihovu ugradnju i postavu prema vašim zahtjevima i potrebama.
Na zahtjev dolazimo u Vaš objekt kako bi na licu mjesta zajedno utvrdili najbolje rješenje za uređenje vašeg prostora – kuće, stana ili poslovnog prostora.


Posjetite našu internet stranicu: www.kamen-tunic.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6154 273 01 6154 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 9377 811, 098 843 375 098 9377 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI