OCIJENI

Snimanje kanalizacije kamerom u Zagrebu i okolici

Objavljeno: 12.6.2020. 11:19

Cjevovod doma je nešto čemu ne obraća puno ljudi previše pažnje - sve dok ne dođe do problema. Malo tko razmišlja o uvjetima cjevovoda, raznim masnoćama, dlakama i korijenju koje može oštetiti cjevovod i svakome upropastiti dan, tjedan ili mjesec.

Ako ste ikada imali začepljenu cijev ili napuknutu cijev, zasigurno ste svjesni koje neugodne posljedice to može ostaviti. Upravo zato je potrebno održavati čistoću cijevi i redovno provjeravati njegovo stanje, a jedina pouzdana i profesionalna metoda provjere stanja cjevovoda je snimanje kamerama.

Patak-O raspolaže modernim kamerama u boji kojima je moguće vidjeti i najmanju pukotinu u svakoj cijevi te nude mogućnost sanacije cijevi, odnosno varenju i zatvaranju odvoda, sve na licu mjesta.

Patak-O posjeduje 4 kamere u boji za snimanje i inspekciju kanalizacije. Nijedna cijev nije preuska, no ni prevelika za naše kamere - snimamo sve od cijevi promjera Ø 40mm do promjera Ø400 mm.

WC-i, pisoar, bidei, umivaonici, kade, tuševi ili sudoperi, što god vam je začepljeno, Patak-O će doći do srži problema te ga ukloniti brzo i učinkovito.

Tko smo mi?

Patak-O već 20 godina bavi se odštopavanjem kanalizacije i cjevovoda te je 0-24 na raspolaganju svima kojima je potrebna pomoć, 365 dana u godini. Razvili smo se od mikro poduzeća sa samo jednim vozilom do jedne od firmi za odštopavanje kanalizacija s najmodernijom tehnologijom.

Patak-o vam je i dalje dostupan svaki dan u tjednu i svaki tjedan u godini te garantiramo svoj dolazak unutar 2 sata na bilo koju intervenciju u Zagrebu i okolici. Ukoliko vam je potrebna usluga snimanja ili saniranja cjevovoda, samo nas nazovite - mi smo već krenuli!

OCIJENI