Adresa: Jurja Matejeva Dalmatinca 3
23000, Zadar
Telefon:
023 550 346 023 550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.moj-planer.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 7 - 15 ili po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo zadar - računovodstvo zadar - knjigovodstvo za udruge zadar - knjigovodstvo za neprofitne organizacije zadar - knjigovodstvo sindikata zadar - knjigovodstvo sportskih klubova zadar - knjigovodstvo humanitarne udruge zadar - knjigovodstvo d.o.o. zadar - knjigovodstvo j.d.o.o. zadar - knjigovodstvo paušalni obrt zadar - knjigovodstvo za strane državljane zadar - knjigovodstvo turizam zadar - poslovni plan zadar - investicijska studija zadar - administracija zadar - asistencija zadar
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO
PLANER d.o.o. za poslovne usluge osnovan je kao rezultat dugogodišnjeg radnog iskustva i uspješne poslovne suradnje na različitim područjima poslovne ekonomije s naglaskom na analizu i poslovno planiranje te knjigovodstvo.

KONTINUIRANO USAVRŠAVANJE I RAZVOJ
Kontinuirano se usavršavamo i informiramo putem stručnih seminara i tečajeva, stručne literature te poslovnih kontakata s područja poslovne ekonomije, ali i šire.

PROFESIONALNOST I POVJERENJE
Usluge pružamo u skladu s pravilima struke, dobrim poslovnim običajima te u skladu sa svim važećim mjerodavnim zakonima i propisima. Jamčimo čuvanje poslovne tajne i svih povjerljivih dokumanata i informacija.

KLIJENTI S PODRUČJA RH I INOZEMSTVA
Surađujemo s pravnim i fizičkim osobama s područja Republike Hrvatske i inozemstva, budući je ukupnu komunikaciju moguće ostvariti telefonskim putem i/ili putem e-maila, dokumentaciju poslati putem pošte i/ili e-maila, a također je moguće dogovoriti sastanke/rad na terenu.

Sve detaljnije pogledajte na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 550 346 023 550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.