OCIJENI
Adresa: Vladimira Papafave 5
23000 Zadar
Mobitel:
091 3585 779 091 3585 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: Računovodstvene usluge, računovođa, knjigovođa, knjigovodstvene usluge, osnivanje obrta, osnivanje tvrtke, poslovni plan, analiza, zalihe i robno-materijalno, računovodstvo proizvodnje, obračun plaća, analiza poslovanja, vođenje poslovnih knjiga, consulting usluge, računi, vođenje računa, virtualni asistent, administracija, administrativne usluge, Intrastat
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Temelj našeg načina rada je da se posvetimo svakom klijentu kako bi razumjeli njegove poslovne potrebe, te primijeniti naša profesionalna znanja i sposobnosti i dati smislen savjet koji će unaprijediti financijsku poziciju poslovanja. Naše su usluge namijenjene: - poduzetnicima početnicima - društvima i obrtima - mikro I srednjim poduzećima

Kada pokrenete ili vodite posao, bilo da se radi o društvu, obrtu ili samostalnoj djelatnosti, održavanje računovodstvene i financijske poslovne evidencije i usklađivanje s pozitivnim zakonskim propisima može biti prilično zahtjevno i zamorno i vrlo se često čini da se radi o vremenu koje je utrošeno uzalud. Stoga je potrebno izabrati profesionalni servis koji ide i dalje od knjigovodstva. Nudimo uslugu vođenja poslovnih knjiga, obračuna poreza i plaća te ostale povezane usluge.

U mogućnosti smo rasteretiti vas i administrativnog dijela posla što vam omogućava da se u potpunosti posvetite svojem poslovanju. Osim toga, analiziramo vaše poslovne knjige i poslovanje, upozoravamo na moguće slabosti i nedostatke te vas savjetujemo kako poboljšati uspješnost vašeg poslovanja.

Koristimo on-line računovodstveni program, pa naši klijenti mogu u svakom trenutku samostalno pristupiti svojim računovodstvenim podacima u svrhu pregleda stanja i izrade financijskih izvještaja. Naši klijenti mogu dostavljati dokumentaciju elektronski, osobno ili putem pošte.

Surađujemo s klijentima iz cijele Hrvatske pružajući im podršku u poslovanju u bilo kojem trenutku. Na sve upite i zahtjeve odgovaramo odmah, a najkasnije u roku od 24 sata. Kontaktirajte nas za više informacija!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI