Adresa: Stomorica 7
23000 Zadar
Telefon:
023 312 866 023 312 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/beautycenteraurora

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 8-20h, sub: 8-14h
Djelatnosti: Frizer, frizerski salon
Make-up, vizažist
Ključne riječi: muško šišanje - žensko šišanje - depilacija - umjetne trepavice - bojanje - pramenovi - nokti - frizura za vjenčanje - svečane frizure - svečani makeup - wedding hair - wedding makeup
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice Beauty centra Aurora!

Više od 20 godina bavimo se frizerskim i kozmetičkim uslugama za muškarce i žene. Tijekom godina želje naših klijenata i klijentica su se mijenjale u skladu s trendovima, no kvaliteta naše usluge uvijek ostaje na vrhunskoj razini. Kvaliteta usluge iznimno nam je važna te se iz tog razloga naši djelatnici konstantno educiraju kroz razne seminare i edukacije kako bi našim klijentima i dalje pružali vrhunsku uslugu.

U beauty centru Aurora možete dobiti razne frizerske i kozmetičke usluge. Na raspolaganju vam stoje naši visoko kvalificirani djelatnici koji će vam pružiti potpunu brigu i njegu, a svojim savjetom riješiti svaku vašu nedoumicu. Bez obzire trebate li promjenu frizure, boje kose, šminkanje, depilaciju ili masažu, mi vam stojimo na raspolaganju.

Za sve upite kontaktirajte nas putem telefona ili maila.

Posjetite našu Facebook stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 312 866 023 312 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.