Adresa: Poljana Pape Aleksandra III 2b
23000 Zadar
Telefon:
023 250 398, 023 333 938 023 250 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08 - 20.30h, sub 8 - 14h
Djelatnosti: Boutique, Butik, Obuća, Odjeća, Kožni proizvodi, Second hand shop
Dječja odjeća, Dječja obuća, Dječja oprema, Igračke
Ključne riječi: trgovina odjevnim predmetima - trgovina odjećom - hrvatska proizvodnja pidžame - čarape - spavaćice - donje rublje - kompletići za djecu - muške pidžame - ženske pidžame - dječje pidžame - dječja trikotaža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu trgovine Siltex!

Siltex d.o.o posluje od 1994. Počeli su kao veleprodaja spavaćeg programa za žene, muškarce i djecu. Prije 15 godina odlučili su otvoriti svoj dućan i orijentirali su se na maloprodaju.
Danas imaju 8 zaposlenika i dva dućana, jedan u centru Zadra na Poluotoku, a drugi u trgovačkom centru na Relji.

Ponosni smo na ponudu odjeće hrvatske proizvodnje. U našim dućanima pronađite najbolje od proizvođača Pounje, Bali tekstil, Mtč, Neda Senj, Jadran tvornica čarapa i mnogih drugih.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše ponude!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 250 398, 023 333 938 023 250 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.