Adresa: Franka Lisice 85
23000, Zadar
Telefon:
023 335 878 023 335 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.allianz.hr/agencije/colosseum-vita/
http://www.facebook.com/allianz.colosseumvita/

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 08 - 18,30h
Sub: 08 - 13h
Djelatnosti: Osiguranje - društva, zastupanje
Ključne riječi: allianz zadar - allianz osiguranje - osiguranje imovine - osiguranje vozila - životno osiguranje - invensticijski proizvodi - financijsko savjetovanje - povoljno osigurane vozila- dopunsko zdravstveno osiguranje - putno osiguranje - online ugovaranje polica
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu COLOSSEUM VITA - Allianz Osiguranje.

Nudimo profesionalno savjetovanje pri odabiru idealnog osiguranja. Tim nam se sastoji od stručnih djelatnika koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u savjetovanju i prodaji osiguranja životnih i neživotnih.

Osiguranje je o bitne važnosti za svakog, bilo da želite osigurati se i svoje voljene ili osigurati svoju pokretninu i nekretninu.

Tu smo za vas!
Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Od osiguranja izdvajamo:

  • Auto
  • Obvezno
  • Putno
  • Odgovornost
  • Imovina
  • Dopunsko

Uz nas ćete dobiti profesionalne savjete pri samom odabiru osiguranja te ćete moći bezbrižno uživati u životu. Obratite nam se s punim povjerenjem.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 335 878 023 335 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.