Adresa: Ulica Franje Fanceva 81
23000, Novi Bokanjac, ZADAR
Mobitel:
099 3320 303 099 3320 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zazu-igraonice.com/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 8 - 13- Popodne i vikendom prema potrebama klijenata
Djelatnosti: Igraonica, internet igraonica
Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Ključne riječi: igraonica - proslava dječjih rođendana - jutarnja igraonica - animatori - animatori za privatne zabave - nezaboravan rođendan -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli u dječje igraonice Zazu, dječji centar gdje je svako dijete zvijezda. Zazu je dječja igraonica i rođendaonica, mjesto dizajnirano kako bi Vaše dijete igralo i proslavilo svoj rođendan u sigurnom, čistom i ugodnom okružju. Vrijeme ispunjeno maštovitom igrom, zabavom i kreativnošću.

Igraonice "Zazu" Zadar i „Zazu“ Biograd predstavljaju 200 . 250 m2 kreativno osmišljenog prostora, koji za cilj ima jedino omogućiti udoban kutak kako našim najmlađima tako i njihovim roditeljima.

Sprave i igračke u igraonicama "Zazu" su sigurnosno testirane za djecu do uzrasta od 12 godina a boje kojima su tretirani materijali su certificirano netoksične i dokazano sigurne.

2014.godine smo ugostili prve mališane u našoj ZAZU igraonici. U međuvremenu smo se lijepo i veselo zabavljali, stekli mnoštvo malih prijatelja, igrali raznih igrica i puuuno, puno pjevali... Našla se tu i pokoja mala nezgoda, bolna guza ili kakva ogrebotinica zadobivena u žaru igre i natjecanja, pa koja suza na početku zbog neradog ostajanja bez mame, a onda se opet nije htjelo kući kad se mama vratila. :)

Trudili smo se i nije nam bilo teško, jer je sav taj trud na kraju bio nagrađen veselim smijehom i vriskom. Možda smo ponekad i nehotice napravili kakvu grešku i ako ju je tko primjetio neka nam to ne uzme za zlo.

Voljeli bismo i pozivamo vas da nam i nadalje na naš mail zazu.igraonice@gmail.com javljate vaše dojmove, utiske i prijedloge, kako bismo naša buduća druženja učinili još ljepšim i veselijim. Najveća i najdraža nagrada nam je kad nam dijete na odlasku kaže da mu je bilo prekrasno i da jedva čeka da se ponovo družimo. A takvih ponovnih druženja je do sad uistinu bilo mnogo, tako da smo već sklopili i prava mala prijateljstva.

Dakle, dođete li do nas obećajemo vam dobru zabavu, pregršt smijeha i puno novih sretnih misli. :) U nadi da ćete prepoznati naše igraonice kao idealan prostor za boravak djece i proslavu rođendana Vaših najmilijih pozivamo Vas da za sva pitanja kontaktirate Igraonice "Zazu" a mi ćemo dati sve od sebe da Vam izađemo u susret i da Vašoj djeci priredimo nezaboravnu proslavu rodjendana.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.
Posjetite našu web stranicu.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 3320 303 099 3320 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.