Adresa: Zrinsko-Frankopanska 40
23000, Zadar
Telefon:
023 360 749 023 360 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://asrotor.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 20, sub: 8 - 12
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: autoškola rotor Zadar -autoškola - vozački ispit - A kategorija - A2 kategorija - B kategorija - instrukcije iz vožnje - kondicijska vožnja Zadar - individualna nastava - radionice - vozila - promet
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Novootvorena autoškola na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji, nasuprot Gradskog Kolodvora i McDONALD'SA obavlja usluge osposobljavanja kandidata za vozača A, A2 i B kategorije.

Autoškola Rotor Zadar djeluje na području zadarske županije od 2018. godine.Naravno,njeni djelatnici znatno dulje.

Autoškola Rotor Zadar je mjesto gdje ćeš naučiti prometne propise i sigurnosna pravila, pružanje prve pomoći te upravljanje vozilom. Osnovna djelatnost nam je obučavanje iz A, A2 i B kategorije.

Nalazimo se u novootvorenom prostoru, na adresi Zrinsko-Frankopanska 40, 23000 Zadar (preko puta McDONALD'SA i autobusnog kolodvora Zadar,) s moderno opremljenom učionicom i programom za vježbanje i obučavanje kandidata.

Važno nam je ponuditi kvalitetu po pristupačnoj cijeni i maksimalno izaći u susret polaznicima autoškole.

Za detaljnije informacije o upisima kontaktirajte nas na navedeni kontakt broji i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 360 749 023 360 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.