Adresa: Sv. Vinka Paulskog 32
23000, Zadar
Telefon:
023 315 365, 023 316 835 023 315 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autoklub-zadar.hr/
http://www.facebook.com/Auto%C5%A1kola-Zebra-363553304207970/

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08 -20 sub: 08 -13
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: auto škola zadar - auto škola zebra - auto klub zadar - hak zadar - polaganje za motor - polaganje vozačkog ispita - vozačka dozvola - simulacija vožnje -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Autoškola Zebra

Autoškola Zebra otvara svoja vrata 2.1.2019.
S timom kvalitetnih instruktora osposobljavamo polaznike za A, A1, A2 i B kategoriju.


❗️❗️ VAŽNA OBAVIJEST ❗️❗️
Nakon 72 godine uspješnog djelovanja i poslovanja na svima poznatoj lokaciji na Relji, Zrinsko-frankopanska 16, Autoklub Zadar se seli na novu lokaciju - Sv. Vinka Paulskog 32 (zgrada bivše Mljekare, iznad Policije u Murvičkoj ulici).

S radom počinjemo od srijede, 2. siječnja 2019.

Automehaničarska radionica i vozni park Autokluba Zadar sele se u Gospodarsku zonu Murvica Jug br. 4. (u blizini Lesnine XXL).

Iako nam je žao što moramo otići iz Zrinsko-frankopanske ulice, novi prostor Autokluba Zadar je svega 300 metara udaljen od stare lokacije.

Osim svih usluga i informacija koje smo vam pružali sve ove godine, novost je naša nova Autoškola Zebra, na što smo iznimno ponosni!

Nastavljamo s druženjem i dobrim iskustvima!

Vaš HAK Autoklub Zadar! 🚗😃


Predstavljamo vam našu novu autoškolu - Autoškola Zebra!

Autoškola Zebra otvara svoja vrata 2.1.2019.


S timom kvalitetnih instruktora osposobljavamo polaznike za A, A1, A2 i B kategoriju.


Kao polaznici naše autoškole imati ćete priliku pohađati predavanja u suvremeno opremljenoj učionici, s posebnim naglaskom na SIMULATOR VOŽNJE, jedini u Zadru!! Simulator vožnje omogućava interaktivno rekonstruiranje cjelokupnog okruženja (ceste, znakova, vozila i krajolika).

Virtualni svijet simulatora vožnje omogućava kandidatu slobodno kretanje. Na simulatoru je moguće podesiti brojne situacije u prometu i vremenske prilike.

Kandidati se u virtualnom svijetu simulatora susreću sa opasnim situacijama u prometu te na taj način uče pravovaljano reagirati bez ikakvih posljedica.

Bez obzira na godišnje doba tijekom kojeg kandidat polaže vozački ispit, pomoću simulatora, može osjetiti kako se vozilo ponaša i na mokroj cesti, u zavoju, na ledu ili snijegu. Upisi u Autoškolu Zebra počinju 2.1.2019., na lokaciji Sv. Vinka Paulskog 32 (zgrada bivše Mljekare).

Vidimo se!!!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 315 365, 023 316 835 023 315 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.