OCIJENI

Kvalitetan tisak i brza isporuka

Objavljeno: 17.5.2022. 14:40

Johannes Gutenberg je još u 15. stoljeću izumio prvi tiskarski stroj tako što je prilagodio vinsku prešu u prešu za tisak. Od tada je tehnologija tiska zaista mnogo napredovala i tiskara je mnogo, ali odabrati pravu je jednako kao odabrati pravu butelju vinu – morate naći onu koja odgovara upravo vama. Donosimo vam pregled usluga vrhunske tiskare FG GRAFIKA iz Zadra koja se može pohvaliti kvalitetnim tiskom, ali i brzom isporukom proizvoda. 


  1. Grafička priprema za tisak

Grafička priprema za tisak je proces koji se odvija prije tiska i koji osigurava da se ne jave greške u tisku. On ocrtava na koji način će izgledati svaka vaša posjetnica, jelovnik, cjenik i sličan promotivan materijal. FG GRAFIKA nudi izradu pripreme za tisak u slučaju da je Vi već nemate. Stručni grafički dizajneri uzet će Vašu viziju i prenijet je na papir koji će krasiti sav Vaš promotivan dizajn. Priprema se dodatno naplaćuje uz tisak, a njezina cijena ovisi o kompleksnosti same izrade. Ako već imate grafičku pripremu, ona odlazi direktno u tisak. 

  1. Tisak

Tisak je najvažnija komponenta cijelog procesa tiskanja. Odabir pravog papira, pravog formata, odabir plastifikacije ili ne – sve su to dijelovi koji će razlikovati odličan tisak od prosječnog tiska. FG GRAFIKA je uložila jako puno u suvremenu tehnologiju tiska koja donosi značajnu razliku u tome kako će vaš tisak izgledati, odnosno u njezinoj kvaliteti. Zajedno će s vama, njihovi stručnjaci odabrati pravi papir da se vaš dizajn najbolje istakne. Možete birati i plastificiranje kao dodatnu doradu kako bi, recimo vaši jelovnici i cjenici, bili otporniji na zub vremena. Plastificiranje može biti u sjajnoj ili mat varijanti, ovisno o vašim preferencijama.

FG GRAFIKA tiska sve i svašta -  za vaš posao, udrugu, privatne potrebe ili korporativne svrhe: posjetnice, plakate, kalendare, kuverte, naljepnice, pozivnice, čestitke, poslovne mape ili letke. 

  1. Isporuka

Jednom kad je sve spremno i poslano u tisak, dobra tiskara će vam u najkraćem mogućem roku poslati gotov proizvod. Naravno, vrijeme tiska jako puno ovisi o količini – nije isto tiskate li 100, 200, 500 ili 1000 komada nekog promotivnog materijala. Pouzdana tiskara kao što je FG GRAFIKA će vam brzo isporučiti kvalitetan proizvod. 


Da sumiramo: sve što vam treba od pouzdane tiskare je odlična grafička priprema, kvalitetan tisak i brza isporuka gotovog proizvoda. To je sve što FG GRAFIKA iz Zadra ima – dugogodišnje iskustvo, stručno osoblje i specijalizacija za pitanja tiska, uz brzu isporuku i fleksibilnost prilagodbe klijentima. Osim osnovne ponude koju možete pronaći na njihovom webu, primaju i posebne zahtjeve za koju ćete dobiti personaliziranu ponudu. 25 godina uspješnog poslovanja, učinila ih je prvim izborom za dobar tisak.  

OCIJENI